Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko, że drugi raz już sporu nie otworzy.

A gdy produkt okaże się wadliwy?

Albo sprzedawca nie jest uczciwy i nr trackingu jest fałszywy i paczka dotrze pod inny adres w Polsce?

Nie lepiej normalnie przedłużyć czas i spokojnie poczekać, a gdy będą konkretne powody wtedy spór otworzyć.  :)

• Like 1

Śródziemnomorski król powierzchniowego spinningu już na Aliexpress.
Chodzi o bardzo udaną kopię przynęty Stylo 210, która jest skutecznym wabikiem na wybrzeżu śródziemnomorskim czy atlantyckim.
Wersja od Hunthouse ma 205 mm, waży 31 gramów w modelu pływającym i 36 g tonąca.
Pozostałe różnice to detale jak oko, rysunek pokryw skrzelowych.

W ofercie dostępnych bodajże 14 wersji kolorystycznych.
Doskonale leci "za horyzont" i oferuje szerokie możliwości prezentacji w łowisku.
Moim skromnym zdaniem, obowiązkowa pozycja w pudełku, podczas wyjazdu na Wyspy Kanaryjskie, Morze Śródziemne itp.

Stylo II Hunthouse

95bcbc5a72ef3469309b215bbde001a4.jpg

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Maraky
  • Like 2

Śródziemnomorski król powierzchniowego spinningu już na Aliexpress.

Chodzi o bardzo udaną kopię przynęty Stylo 210, która jest skutecznym wabikiem na wybrzeżu śródziemnomorskim czy atlantyckim.

Wersja od Hunthouse ma 205 mm, waży 31 gramów w modelu pływającym i 36 g tonąca.

Pozostałe różnice to detale jak oko, rysunek pokryw skrzelowych.

Doskonale leci "za horyzont" i oferuje szerokie możliwości prezentacji w łowisku.

Moim skromnym zdaniem, obowiązkowa pozycja w pudełku, podczas wyjazdu na Wyspy Kanaryjskie, Morze Śródziemne itp.

http://s.click.aliexpress.com/e/bsf6kWYg. 95bcbc5a72ef3469309b215bbde001a4.jpg

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

Link nie działa. Ciekawe czy lżejsza wersja przy majowych szczupakach się sprawdzi. Odjeżdza to trochę jak jerk przy szarpaniu i można to płytko poprowadzić?

Link nie działa. Ciekawe czy lżejsza wersja przy majowych szczupakach się sprawdzi. Odjeżdza to trochę jak jerk przy szarpaniu i można to płytko poprowadzić?

Poprawiłem link. Dzięki  :)

Ten pływający to ma akcję wtd.

Tonący przy szarpnięciach czuć, że odjeżdża na boki.

Można go płytko prowadzić, tylko nie wiem czy będzie można to zrobić wystarczająco wolno dla szczupaka.

Nagram jakieś filmy z tymi chińskimi przynętami jak będą warunki znośne.

• Like 2

U tego samego sprzedawcy interesujący jest też Haibo Cheetah z konobem  idelanie pasującym moim zdaniem do dużych mocnych maszynek.

Szukałem informacji na temat tego kołowrotka, jak się okazało został już rozebrany przez wędkarzy zza wschodniej granicy. Translator średnio sobie radzi z rosyjskim, recenzent ma jakieś zastrzeżenia ale nie jestem pewny o co dokładnie chodzi. Ogólnie konstrukcja wygląda na solidną.