Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Może i ta bluzka nie jest zła, ale nie rozumiem czemu ma damski krój ? Fajnie, że foto wrzuciłeś bo na zdjęciach w ali tego absolutnie nie widać.

Z drugiej strony za te 15 baksów chyba nie ma co cudów oczekiwać w stylu kroju taliowanego ;) A tak przy okazji. Zwróciliście uwagę, że wszystkie bluzki trzaśnięte na jedno kopyto tylko napis jest inny ?  ;) 

Edytowane przez Sławek Nikt

Przelotki z tego co pamiętam to coś w stylu alconite w ramce kr, lakieru na omotkach dużo za dużo, ale kolega ostatnio ważył kija i zamiast deklarowanej wagi 110g zdziwił się gdy go zaważył. Kijek ze szczytówką ul ważył 89g.

Dzisiaj zważy pewnie i drugą szczytówkę.

Podejrzewam że chińczyk jak ważył to mógł zważyć kija z obiema szczytówkami i tyle wyszło. Dzisiaj się dowiemy jak było ????

Dostałem info od kolegi o wadze kija.

Sam dolnik waży 80g, szczytówka UL 10g a szczytówka L 12g tak że nawet wszystko razem waży 102g????

No chyba że chińczyk jeszcze pokrowiec doliczył do wagi.

Cześć, dostałem po długim oczekiwaniu gumy Amlucas, chwalone tutaj za bardzo mocny zapach takie podobne do Easy Shiner 9 cm. Moje nie były aż tak bardzo nasączone, ale po otwarciu woń była mocno wyczuwalna. Gumy dość szczupłe pewnie będzie kłopot z osadzeniem główki

Tomek

Główki bez kołnierza dadzą radę.

Koledzy czy to znaczy że doliczą coś do kołowrotka? ????post-48064-0-02368500-1558434788_thumb.png

Główki bez kołnierza dadzą radę.

Koledzy czy to znaczy że doliczą coś do kołowrotka? attachicon.gif Screenshot_2019-05-21-12-28-17.png

Mój SeaKnight AXE ok.180pln dostawa 14dni (przesyłka monitorowana - kurier) leciał przez Francję bez  opłat.

Monitoruj przesyłkę przez tą stronę wpisz numer przesyłki.Google chrom tłumaczy (prawy przycisk myszy)

https://alipaczka.pl/

Status przesyłki

post-64945-0-77912900-1558464927_thumb.jpg

Edytowane przez Pablo54
  • Like 1