Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zakupiłem haki offsetowe w rozmiarze 5/0 o nazwie AMLUCAS i OWLER. Na tak zwane oko to jest produkt z tej samej fabryki. Niestety nie polecam bo trzeba ostrzyć i dlatego też nie wrzucam linków. Jeśli jednak ktoś się zdecyduje na zakup to sugeruję wybrać amlucas, ponieważ za złotówkę drożej jest kilka sztuk więcej haków.

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 1

Polecicie jakieś duże (15-25cm) gumy na szczupaki?

Pewnie coś już było w temacie, ale na komórce nie mam cierpliwości... ????

kupowałem po 17.60zł

ESFISHING przynęty na ryby woblery Es łatwe Shiner 180mm 35g 2 sztuk duży przynęta wędkarstwo morskie błystki Pesca wiosła Swimbai vissen

https://s.click.aliexpress.com/e/lenPvWug

Fajna guma.

HUNTHOUSE duże miękkie przynęty teeze pro shad przynęty 120 150 180mm berserk wędkarstwo morskie gitara basowa przynęty do połowów szczupak zander

https://s.click.aliexpress.com/e/coGyEdHB

Edytowane przez salmon1977
  • Like 2

Cześć,

Słuchajcie. Mieliście kiedyś taką sytuacje?

Zamówiłem jak zwykle towar itd. Czekałem grzecznie. Praktycznie codziennie przeglądam śledzenie.

Kupiłem jakieś tam przynęty które miały dojść najpóźniej do 28.08.2019. Wczoraj jeszcze patrzyłem to było info ze jeżeli do 28.08 nie będzie przesyłki to mam się zgłosić do Aliexpress. Wiadomo standardowa procedura.

Przed chwila patrzę w aplikacje a tu komunikat - przesyłka dostarczona - transakcja zakończona. Masakra.

Paczki nie mam ani nie potwierdzałem jej otrzymania. Nikt inny z domowników tez tego nie mogl zrobić. To jakaś lichwa.

Mieliście tak kiedyś?

Pozdro

Tak to działa że jeżeli Ty nie potwierdzisz że doszło a minie zakładany termin to wyskakuje taki komunikat (na przesyłkach bez dokładnego śledzenia) natomiast masz jeszcze jakiś czas na otwarcie sporu. Wybierasz że nie otrzymałeś przesyłki i chcesz całkowitego zwrotu pieniazkow. Jeśli sprzedający nic nie odpowie lub się nie dogadacie, bo może mieć inną propozycję to aliexpres pomoże w rozstrzygnięciu sporu i z reguły oddaje Ci kasę.

Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka

Cześć,

Słuchajcie. Mieliście kiedyś taką sytuacje?

Zamówiłem jak zwykle towar itd. Czekałem grzecznie. Praktycznie codziennie przeglądam śledzenie.

Kupiłem jakieś tam przynęty które miały dojść najpóźniej do 28.08.2019. Wczoraj jeszcze patrzyłem to było info ze jeżeli do 28.08 nie będzie przesyłki to mam się zgłosić do Aliexpress. Wiadomo standardowa procedura.

Przed chwila patrzę w aplikacje a tu komunikat - przesyłka dostarczona - transakcja zakończona. Masakra.

Paczki nie mam ani nie potwierdzałem jej otrzymania. Nikt inny z domowników tez tego nie mogl zrobić. To jakaś lichwa.

Mieliście tak kiedyś?

Pozdro

Spytaj na poczcie czy nie ma dla Ciebie jakiejś paczki nierejestrowanej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk