Salmon63 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Poczekam na odpowiedz, ale o tym myślałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Chciałbym pochwalić kotwiczki Outkit. Z prostych (mam na myśli kształt) najlepsze jakie miałem z aliexpress. Są ostre i starannie wykonane. Haki są podkuwane. Szkoda, że dostępne są tylko małe rozmiary...a wieksze w tym samym kształcie tez maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Jakiś czas temu pisałem, że nie dostałem przesyłki a zamówienie zostało zakończone.Dostałem maile, że "Coś poszło nie tak" Wszedłem w spór i w zeszłym tygodniu dostałem zwrot kasy.Jakie było zdziwienie gdy wczoraj doszła przesylka Dokladnie trzy i pół miesiąca od zamówienia.Napisałem do Myfrienda co zrobimy z tym faktem i czekam na odpowiedź.Zrób tak, jak pisał Tiur. Takich sytuacji jest bardzo dużo, czasem sprzedawca zaskoczy Cię odpowiedzią, że dziękuje za Twoją uczciwość, ale i tak coś wyśle jako prezent. Kiedyś zamówiłem jakąś "cebulę" w kuponami, 3.5 kilometra różnych żyłek. Nie doszło, dostałem zwrot ..choć zapłaciłem jakieś 7-8 zł za całość. Ku mojemu zaskoczeniu przesyłka przyszła ...InPostem, zaś sprzedawca już nic nie sprzedawał ani też nie odpowiedział na moją wiadomość jak mu zwrócić kasę. Za takie niespodzianki kochamy Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Przynęty takiehttps://tinyurl.com/y46rm436i takiehttps://tinyurl.com/y62o4n76 Te w kształcie przeźroczystego węgorza są z bardzo miękkiego, suchego w dotyku silikonu i mają puste rozcięcie w środku z wyjściem na hak w ogonie.Te kolorowe ogoniaste mają nacięcie na hak offsetowy. Jedne i drugie bajeczne! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 To raczej otwor do aplikacji atraktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Racja, to byłaby to dziwna dozbrojka :-P Swoją drogą, kiedyś w latach 90' używałem jakiegoś hamerykańskiego atraktora na bassy, okonie szalały, niestety nie pamiętam nazwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 a wieksze w tym samym kształcie tez maja ?Może przeczytaj jeszcze raz, to co napisałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Zamówiłem pudełko, które wygląda jak versus vs 3020. Kolory słabe zobaczę jak z jakością jak dojdzie. Z kuponem wyszło coś koło 13 zł16,48 zł 47%OFF | Pudełko ze sprzętem wędkarskim tace do przechowywania ze zdejmowanymi przegrodami haczyki do przynęt wędkarskich akcesoria do przechowywania pudełko do przechowywaniahttps://a.aliexpress.com/_BUxNGX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Dziś doszedł polecany przez Was kin Tsurinoya Elf Ajing 249 cm 3-12 g (822L-2.49m-L Power). Zamiast FedExem sprzedawca wysłał UPSem, co mnie trochę przeraziło, jednak ostatecznie kij doszedł bez cła/VATu Czas dostawy imponujący, w mniej niż jedną dobę kijek przeskoczył z Szanghaju przez Incheon, Dubaj do Kolonii. Jutro obejrzę dokładnie kij w świetle dziennym, ale już się gęba cieszy Węgiel podobny do tego w Daiwie Tournament, akcja szczytowa, bardzo ładny osprzęt i wykończenie. Jutro dam linka do sprzedawcy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Daj znać jak się ma do Tetona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Zrób tak, jak pisał Tiur. Takich sytuacji jest bardzo dużo, czasem sprzedawca zaskoczy Cię odpowiedzią, że dziękuje za Twoją uczciwość, ale i tak coś wyśle jako prezent. Kiedyś zamówiłem jakąś "cebulę" w kuponami, 3.5 kilometra różnych żyłek. Nie doszło, dostałem zwrot ..choć zapłaciłem jakieś 7-8 zł za całość. Ku mojemu zaskoczeniu przesyłka przyszła ...InPostem, zaś sprzedawca już nic nie sprzedawał ani też nie odpowiedział na moją wiadomość jak mu zwrócić kasę. Za takie niespodzianki kochamy Ali Metodą PayPal na adres e-mail już tak oddawałem kasę majfrendom za niedostarczone przesyłki które przyszły po 90 100 dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Zrobiłem nowe zamówienie i od razu potwierdziłem dostarczenie przesyłki. Napisałem tez wiadomość, żeby nie wysyłał zamówienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Jeszcze nie pokazałem zdjęć kija, a już przyszła wielka paka przynęt chińskich. Chyba zacznę nagrywać wideo, żeby było prościej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Zrobiłem nowe zamówienie i od razu potwierdziłem dostarczenie przesyłki.Rozumiem, że to skrót myślowy, bo tak od razu się nie da - oni muszą kliknąć, że wysłali. Czyli prawie od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Hej!Dzisiaj odebrałem swoją aparaturę zapakowana elegancko wszystko to co miało być ok nie było żadnego Vat'u ani Cła!Szła do mnie równe 16 dni POLECAM! Respirator? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 No dobra, nakręciłem bardzo amatorski unboxing przynęt ze zdjęcia (za dużo pisania). Jak ktoś będzie chciał to obejrzy, proszę się nie śmiać z niskiego poziomu Linki:https://tinyurl.com/y59wuyj8https://tinyurl.com/y56lrcywhttps://tinyurl.com/y69pnhtrhttps://tinyurl.com/yxvxo4fuhttps://tinyurl.com/y49h3ucthttps://tinyurl.com/y3v57cdy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Fajny filmik Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Dzisiaj testowałem nowe jerki od CF. Pozytywnie zaskoczył mnie ten środkowy na zdjęciu. Generalnie było totalne bezrybie, przerzuciłem bez brania wszystkie moje pewniaki na tym łowisku, tego założyłem na koniec i bach, bach dwa szczupaki.A te dwa jerki wzorowane na busterach (15 cm) również pracują bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Też ostatnio kilka kupiłem, ogólnie są ok, ale mogły by być ciut lżejsze bo za szybko toną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Mocno przeciążony "buster jerk 2" od nich sprawdził mi się w tym roku na głębokim sielawowym jeziorze, gdzie oryginalnego nawet nie zakładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Dzisiaj testowałem nowe jerki od CF. Pozytywnie zaskoczył mnie ten środkowy na zdjęciu. Generalnie było totalne bezrybie, przerzuciłem bez brania wszystkie moje pewniaki na tym łowisku, tego założyłem na koniec i bach, bach dwa szczupaki.A te dwa jerki wzorowane na busterach (15 cm) również pracują bez zarzutu.Ten środkowy co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Fajny filmik Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaDzięki:) Debiut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 A te dwa jerki wzorowane na busterach (15 cm) również pracują bez zarzutu. Mam tego po prawej na dole, nie zachęcił mnie - mój egz. pracuje jak kłoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Może trefny się trafił. Mówisz o wersji 15 cm? Moje pracują tak, jak na tym filmie.Za to w ogóle nie sprawdził się jerk od nich, którym chwaliłem się kilka stron wcześniej Wygląda pięknie ale pracy nie ma żadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi