pawlik832 Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Szukam jakiś spodniobótów- może ktoś coś kupował na Ali na rozmiar 175 i 90 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Może nie całkiem w temacie, bo nic o sprzęcie, ale dotarła dziś do mnie przesyłka zamówiona ok. 10.05. Przez cło przeszła 15.06.Chiny - Polska = 4 tyg.cło - adresat = 4 miesiące.Całe szczęście że pierdoła za parę złotych i nie niezbędna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 ...cło - adresat = 4 miesiące.Lecisz na rekord czyżby nowy "szczyt biurokracji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Szukam jakiś spodniobótów- może ktoś coś kupował na Ali na rozmiar 175 i 90 kg.Było wcześniej dużo o tym, ze dwa lata temu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 @stary dzieki za pomoc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Panowie znajdę na ali kołowrotek pod suma godny polecenia?Coś wielkości penn’a 460 albo saliny 55? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Panowie znajdę na ali kołowrotek pod suma godny polecenia?Coś wielkości penn’a 460 albo saliny 55?Zobacz sobie Lurekiller Saltist. Mam, zadowolony jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Też mi wpadł w oko. Możesz napisać jaki masz rozmiar? Korba jest wkręcana i na lewą grabę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Mam 4000, rozmiarowka jak w Shimano. Korba przekładana oczywiście. Fajnie, gładko chodzi. Części jakby co dostępne. Knob wygląda dziwnie, ale jest wygodny i idzie sie przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 4k to ciut letko na wąsy, radę da ale to nie sumowy młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Myślałem o 6000. Jakiś sprawdzony link z tym młynkiem możecie wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) 6000 czy 10000 raczej będą pod suma, mają korpus rozmiar większy od 4000, a ten to malutki jest. Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Października 2020 przez Maraky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Oczywiście 4K nie na sumy, po prostu polecam model. Jakieś 6K bym sugerował, jak nie 10000. Moja aukcja wygasła, patrz gdzie dużo zamówień i dobre opinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Tu kupowałem:WEIHAI LIANFU FISHING Storehttps://a.aliexpress.com/_mKY1lAP Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 To mnie trochę martwi - akurat dla rozmiarów które mnie interesują trzeba coś kombinować żeby przełożyć rączkę z prawej na lewą stronę. FOR SIZE 6000 AND 10000, IF YOU NEED TO CHANGE THE HANDLE FROM RIGHT HANDLE TO LEFT HANDLE, YOU NEED TO CHANGE THE SMALL SHAFT IN THE BOX, YOU CAN SEE THE INSTRUCTION, IT IS VERY EASY, PLS DONT MAKE A MISTAKE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Hmm prosta czynność manualna, nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Czyli to standard w tych rozmiarach? Myślałem że się modele na lewą rękę skoczyły i coś kombinują majfriendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Do 5000 przekładasz tak po prostu. W 6000/10000 masz dodatkowy element do montażu przy przełożeniu korby. Wymiana na ten dłuższy, dołączony. Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Października 2020 przez Maraky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 No to chyba nie ma się czym przejmować. Prześpię się z tym i pewnie jutro zamówię. Powiedzcie mi jeszcze czy ceny tych młynków jakoś znacząco zmieniły się od czasu gdy je kupowaliście? Może warto zaczekać na 11.11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Na pewno warto czekać. Ja na letniej wyprzedaży kupiłem dla kumpla za 228 zl rozmiar 3000. Obniżka + kody i kupony i fajna cena się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 https://www.money.pl/podatki/koniec-z-nieopodatkowanymi-zakupami-przez-internet-w-2021-r-duze-zmiany-6564857400748704a.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) https://www.money.pl/podatki/koniec-z-nieopodatkowanymi-zakupami-przez-internet-w-2021-r-duze-zmiany-6564857400748704a.htmlPrawdziwych bitew tych co mają coś do powiedzenia ciąg dalszy bo oni i tak w Chinach zamówią i będą nam dalej sprzedawać pod "własną" marką. Maluczkim to już będzie trudniej, a może nawet stracić sens kupowanie na ali. Edytowane 17 Października 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Ile to razy już pojawiała się informacja, że 'od teraz to już absolutnie każda przesyłka z aliexpres będzie podlegała opodatkowaniu'? No z pięć to na pewno. I nadal praktycznie nic się nie zmieniło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Macie jakieś sprawdzone systemy do zbrojenia większych gum z Ali? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi