Gość Drac Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Tomek, proszę abyś KAŻDĄ dozbrojkę sprawdził przed założeniem na przynętę.Sam zbroje gumy. Był moment że juz przestałem sprawdzać bo wszystkie robie tak samo z tych samych materiałów. Raz przypadek sprawił że szarpnąłem kotwicę od dozbrojki i urwalem linkę w rękach - przy tulejce zaciskowej. Zestaw był robiony pod najslabsze ogniwo o wytrzymałości ok 9 kg. Powinno puścić kółko łącznikowe przy kotwicy a poszła linka.KAŻDE zbrojenie sprawdzam siłowo. Na Ali widziałem sporo fajnych konstrukcyjnie dozbrojek. Razem z wkrętem......ale bałbym się użyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Tomek, proszę abyś KAŻDĄ dozbrojkę sprawdził przed założeniem na przynętę.Sam zbroje gumy. Był moment że juz przestałem sprawdzać bo wszystkie robie tak samo z tych samych materiałów. Raz przypadek sprawił że szarpnąłem kotwicę od dozbrojki i urwalem linkę w rękach - przy tulejce zaciskowej. Zestaw był robiony pod najslabsze ogniwo o wytrzymałości ok 9 kg. Powinno puścić kółko łącznikowe przy kotwicy a poszła linka.KAŻDE zbrojenie sprawdzam siłowo. Na Ali widziałem sporo fajnych konstrukcyjnie dozbrojek. Razem z wkrętem......ale bałbym się użyć.Ja też z reguły sam zbroje dozbrojki ale czasem nad wodą przydało by się mieć jakieś gotowce Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 To zrób sobie kilka gotowych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Czyżby jakiś postęp w czasie dostarczaniu przesyłek z Ali?Zamówiłem kilka drobnych przedmiotów 29.09.19.10. dostałem zbiorczą paczkę nadaną w Komornikach, dostawa PP. Jedna koperta z sześcioma przesyłkami, każda od innego sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Do mnie już od kilku miesięcy przychodzą takie "sety" paczek z Ali. Jednocześnie pojawiają się niedobitki zamówień z maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Pocovidowe porządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Gdzieś czytałem, że zbiorcze paczki idą szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFishing96 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Macie jakieś sprawdzone systemy do zbrojenia większych gum z Ali? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 9,06 zł 30%OFF | Hunthouse miękka przynęta rig pojedynczy haczyk podwójny haczyk olinowanie 9cm i 12cm dla big shad wędkarskiego narzędzie połowowe pescarhttps://a.aliexpress.com/_B1fpyo Mam od nich kilka dozbrojek i dają radę, kotwice mocne i ostre. Cena nie duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFishing96 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Gdzieś czytałem, że zbiorcze paczki idą szybciej. Idą szybciej, bo majfrendy jak widzą większą kasę to chcą ją szybciej dostać od platformy. Dlatego wysyłają innymi źródłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Był post ze szpulami do Daiwy czy mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Idą szybciej, bo majfrendy jak widzą większą kasę to chcą ją szybciej dostać od platformy. Dlatego wysyłają innymi źródłami Jakbym napisał "polaczki - cwaniaczki", to pewnie by mi się oberwało. Ale pisać majfriendy, to już można. Miej jaja i nie daj "majfriendom" zarabiać!Edit. nie znam słowa "frend". Edytowane 22 Października 2020 przez HaDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Jakbym napisał "polaczki - cwaniaczki", to pewnie by mi się oberwało. Ale pisać majfriendy, to już można. Miej jaja i nie daj "majfriendom" zarabiać!Edit. nie znam słowa "frend".Wyjaśnij proszę... gdzie logika przepłacać u naszych 2 - 3 x tyle za ten sam towar ale w innym opakowaniu, czy z inną naklejką? A że można inaczej pokazuje przykład dystrybutorów wędzisk ... I po takie patyki nikt w kolejce do chińczyka nie stoi. Bixlite, Gream Stream(chyba tak hahaha) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Wczytaj się Romku w mój post trochę głębiej Edit: Mała podpowiedź: a gdybym napisał "romku". Osobiście irytuje mnie poniżanie Kogoś, z którego usług się korzysta. Edytowane 22 Października 2020 przez HaDe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Wczytaj się Romku w mój post trochę głębiej Edit: Mała podpowiedź: a gdybym napisał "romku". Osobiście irytuje mnie poniżanie Kogoś, z którego usług się korzysta. Nie sądzę żeby zamiarem kolegi DamianFishing96było kogoś poniżanie.odczytłem to bardziej jako wskazanie sprzedawcy, pewnej grupy kontrahentów, sprzedawców z Chin.......Tyle.Jednocześnie brawa dla Ciebie HaDe za czujność. Edytowane 22 Października 2020 przez Drac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFishing96 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Wczytaj się Romku w mój post trochę głębiej Edit: Mała podpowiedź: a gdybym napisał "romku". Osobiście irytuje mnie poniżanie Kogoś, z którego usług się korzysta.Nie miałem na celu nikogo poniżać, post dodawałem z telefonu dlatego słowa mogą być co nieco przekręcone. Napisałem jak wygląda sytuacja z wysyłką od nich. To proste że każdy za swoje produkty chce pieniądze jak najszybciej. Jeśli kogoś uraziłem tym postem to wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Rozumiem, zatem synonimem słowa Chińczyk jest myfrend. Przepraszam za "nie na temat", ale wnerwiają mnie tego typu wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Jest to żartobliwe określenie sprzedawców z Alli...albowiem jednym z najczęstszych słów, które używają do kupujących jest właśnie "majfriend".Nie sądze aby to było w jakikolwiek sposób obraźliwe. Słowo "polaczek" jest obraźliwe ale tego już tłumaczyć nie trzeba. Eytka: I nie określa Chińczyków albowiem nie wiemy jakiej narodowości są lub mogą być sprzedający na Alli... Edytowane 22 Października 2020 przez strary 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Ja też z reguły sam zbroje dozbrojki ale czasem nad wodą przydało by się mieć jakieś gotowce Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTomek , odpuść sobie. Kup potrójne, duże krętlik i raz dwa porobisz dozbrojki nawet na łowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraz Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Tomek , odpuść sobie. Kup potrójne, duże krętlik i raz dwa porobisz dozbrojki nawet na łowisku.Czy kolega moze cos polecić w kwestii krętlików? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Tomek , odpuść sobie. Kup potrójne, duże krętlik i raz dwa porobisz dozbrojki nawet na łowisku.Czemu potrójne.? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Bo jak potrzebujesz krótszą dozbrojkę to odcinasz jeden. Krętlik zastępuje linkę, zero tulejek a giętkość jest. Poza tym obciążenie dodatkowe tam gdzie trzeba aby guma nie wykładała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Pokaż zdjęcie swojej dozbrojki jak możesz... Nie musi być teraz rzecz jasna Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Dostanę gdzieś u nas duże potrójne krętliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Bo jak potrzebujesz krótszą dozbrojkę to odcinasz jeden.Czyli nie jest to potrójny krętlik tylko np trzy połączone? czy jak?Prosimy zdjęcie dozbrojki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Wczytaj się Romku w mój post trochę głębiej Edit: Mała podpowiedź: a gdybym napisał "romku". Osobiście irytuje mnie poniżanie Kogoś, z którego usług się korzysta."Miej jaja i nie daj "majfriendom" zarabiać!" Odniosłem się do tej części Twojego posta. Natomiast czy Ty napiszesz Romek, czy romek - ilość informacji jest ta sama, a duża litera to co najwyżej znajomość zasad pisowni. Natomiast - dziwne, że zablokowałeś możliwość wysłania priv-a. I stąd inni muszą to czytać - coś co całkiem ich nie dotyczy, ani tematu... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi