GregorS Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Moje najczęściej leżą w jakiejś firmie Świat Przesyłek gdzie zbierają moje paczki z Chin i dostaje kilka paczek w jednym worku. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 A czy wiecie może jaka firma obsługuje przesyłki Aliexpres Saver shipping? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Polaris-y to dostawa na 27 czerwiec !!! Ile czasu czekałeś ?Sprawdź czy jak bierzesz np 3 opakowania nie będzie szybciej. Teraz taka jest polityka ali że jak bierzesz więcej jest inna szybsza przesyłka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Sprawdź czy jak bierzesz np 3 opakowania nie będzie szybciej. Teraz taka jest polityka ali że jak bierzesz więcej jest inna szybsza przesyłka.Na 29-03 jest promo i o ile nie jest to ściema to Polaris-y mają największą obniżkę z tych pięciu o których wspomniałeś na YT. Edytowane 24 Marca 2021 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Moje najczęściej leżą w jakiejś firmie Świat Przesyłek gdzie zbierają moje paczki z Chin i dostaje kilka paczek w jednym worku. Ta i inne firmy rzeczywiście przesiadują na przesyłkach, w tym tygodniu dostałem przesyłkę obsługiwaną przez Fast-Pro z końca... listopada. Trudno powiedzieć gdzie jest wąskie gardło, może między nimi, a PP. Ale uwaga! Świat Przesyłek uruchamia z Ali (Cainiao) własne paczkomaty, takie niebieskie z daszkiem wyglądające jak większa lodówka. Podobno w Warszawie już 100 i kolejna setka się stawia Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Marca 2021 przez skrzyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Ta i inne firmy rzeczywiście przesiadują na przesyłkach, w tym tygodniu dostałem przesyłkę obsługiwaną przez Fast-Pro z końca... listopada. Trudno powiedzieć gdzie jest wąskie gardło, może między nimi, a PP. Ale uwaga! Świat Przesyłek uruchamia z Ali (Cainiao) własne paczkomaty, takie niebieskie z daszkiem wyglądające jak większa lodówka. Podobno w Warszawie już 100 i kolejna setka się stawia Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Marca 2021 przez M a r a s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ostatnio Poczta strasznie przetrzymuje przesyłki. Nawet te opłacone. Do tego stopnia, że musiałem pisać skargę, wtedy dopiero się ruszyli.Postanowiłem brać przesyłki do paczkomatu (jeśli jest taka możliwość). Pierwsze dwie przyszły szybko. Niestety "jedna jaskółka wiosny nie czyni". Teraz opłacona przesyłka do paczkomatu leży gdzieś już trzy tygodnie i nie wiadomo gdzie. jesli chinczyk CIe zrobi w trabe i nie dostaniesz swojego towaru do twojego paczkomatu tylko inny albo NIC do paczkomatua traking pookazuje że dostałes to naprawde bardzo trudno skutecznei zareklamowac to na alli bo sie tracking zgadza a że paczka wg trackingu w Sopocie a ty w Suwałikach to oni nie odózniają i pojmuja róznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 na baterie słoneczne ? a jak im ktos dmuchnie cały paczklomat ?przecie to małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 na baterie słoneczne ? a jak im ktos dmuchnie cały paczklomat ?przecie to małe A w całym paczkomacie 20 przesyłek za zawrotną sumę 69zł :lol: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 A w całym paczkomacie 20 przesyłek za zawrotną sumę 69zł :lol: no bys sie zdziwił jakiej wartości rzeczy czasami ludzie zamawiają własnie małe a drogie ida na aliPaczkoMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 na baterie słoneczne ? a jak im ktos dmuchnie cały paczklomat ?przecie to małe A w całym paczkomacie 20 przesyłek za zawrotną sumę 69zł :lol: Paczkomat mają dmuchnąć na jakieś drobne fanty co to lombard nawet nie przyjmie w zastaw. W Polsce jadą grubo i bankomaty jumają a tam już jak wiadomo gotówka. A jak są inteligentni to zrobią wpłatę powiedzmy kilkadziesiąt tysięcy przed wielkim strzałem .System zaksięguje wpłatę po jakimś czasie zrobią wielkie bum czyli odpalą butlę gazową . Zabiorą swoje i nie swoje i jeszcze na koncie im w banku zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 A jak są inteligentni to zrobią wpłatę powiedzmy kilkadziesiąt tysięcy przed wielkim strzayłem .System zaksięguje wpłatę po jakimś czasie zrobią wielkie bum czyli odpalą butlę gazową . Zabiorą swoje i nie swoje i jeszcze na koncie im w banku zostanie.Od razu widać że fachowiec 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 A jak są inteligentni to zrobią wpłatę powiedzmy kilkadziesiąt tysięcy przed wielkim strzayłem .System zaksięguje wpłatę po jakimś czasie zrobią wielkie bum czyli odpalą butlę gazową . Zabiorą swoje i nie swoje i jeszcze na koncie im w banku zostanie.Od razu widać że fachowiec No teraz to mnie rozwaliłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 https://pl.aliexpress.com/item/1005002046231062.html?spm=a2g17.12010612.8148356.17.50a960fattcJPx Tanie kotwiczki - wyglądają nieźle. Tanie - ale tylko w tym linku - w innych są droższe.Zamówiłem kilka paczek z przesyłką ASS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ali jest zalane tymi kotwiczkami. Wystarczy dobrze poszukać a znajdzie się jeszcze taniej (mniejsze rozmiary). Swoją drogą, kotwiczki są bardzo wytrzymałe, ostre. Mam, polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ali jest zalane tymi kotwiczkami. Wystarczy dobrze poszukać a znajdzie się jeszcze taniej (mniejsze rozmiary). Swoją drogą, kotwiczki są bardzo wytrzymałe, ostre. Mam, polecam Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ali jest zalane tymi kotwiczkami. Wystarczy dobrze poszukać a znajdzie się jeszcze taniej (mniejsze rozmiary). Swoją drogą, kotwiczki są bardzo wytrzymałe, ostre. Mam, polecam Przyznam, że po raz pierwszy w tak niskiej cenie zobaczyłem. Przeważnie ok 80 gr/szt.I ciekawi mnie czy one faktycznie wzmacniane 2x czy jak inne 3x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Ciekaw jestem tej windy, ewidentna kopia scotty. Może bym zamówił na zapas Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaMoja winda dojechała (10 dni od zamówienia) 53,50zł. Konstrukcja wydaje się solidna, trochę dziwne że nie da się ustawić w gnieździe ani idealnie równolegle, ani prostopadle. Jeśli zamontuje to raczej i tak bez tego gniazda, a na płasko do dziobu. Do kajaka, pontonu, czy niedużej łódki mogę polecić. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Marca 2021 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Pierwsze wrażenia na sucho bardzo OK, może w sobotę wybiorę się nad wodę. Niestety FedEx naciągnął mnie na koszty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Moja winda dojechała (10 dni od zamówienia) 53,50zł. Konstrukcja wydaje się solidna, trochę dziwne że nie da się ustawić w gnieździe ani idealnie równolegle, ani prostopadle. Jeśli zamontuje to raczej i tak bez tego gniazda, a na płasko do dziobu. Do kajaka, pontonu, czy niedużej łódki mogę polecić. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaTeż mam, teraz kombinuje jak zamontować do pontonu. Jakoś bardzo zbliżona do Scotta Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ja dzisiaj zamówiłem tohttps://pl.aliexpress.com/item/32823273596.html To już mamhttps://pl.aliexpress.com/item/32854522859.html Będzie fajny, tani zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Oby tak było, drogi nie zawsze musi pasować, gdy fajne jest tanie to kumulacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ja dzisiaj zamówiłem tohttps://pl.aliexpress.com/item/32823273596.html O fajnie, mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami z użytkowania. Tym bardziej, że chyba mało kto na grupie miał/ma tyle multiplikatorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Faktycznie, mam jakąś skalę porównawczą i jak zwykle lubię eksperymentować, sprawdzić coś nie standardowego i dzielić się swoimi spostrzeżeniami. Dojdzie szybko bo z Hiszpanii i przetestuje zestaw na majówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Tatuli 300 nie kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi