Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 W Biedronce można kupić dobry i tani chleb sporządzony z chińskiego ciasta Polecam zakupoholikom w dalekim wschodzie rozmiłowanym - do miłego kompletu Z aplikacją jest taniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) W Biedronce można kupić dobry i tani chleb sporządzony z chińskiego ciasta Polecam zakupoholikom w dalekim wschodzie rozmiłowanym - do miłego kompletu Z aplikacją jest taniej Obawiam się że nie masz racji Do Biedronki dostarcza mrożone pieczywo Piekarnia Szwajcarska Wojciecha Śmiechowskiego Natomiast nie wykluczam że mąka może być z państwa środka. Choć raczej "skisła" by w morskim transporcie. A rozmrożenie ciasta, zrobienie chleba i powtórne zamrożenie nie opłaca się choćby ze wzgl na ceny energii o sanepidzie nie wspomnę.Wracając do tematyki wędkarskiej to jeśli mam zapłacić za 5 wkrętek do gum 10 zł a za te same wkrętki 100 szt 5 zl na Ali to jako skromny emeryt mimo wszystkich "przeciw" wymiękam... Edytowane 4 Marca 2024 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) W Biedronce można kupić dobry i tani chleb sporządzony z chińskiego ciasta Polecam zakupoholikom w dalekim wschodzie rozmiłowanym - do miłego kompletu Z aplikacją jest taniej Sławek to jednak dobry blogger/blagier, uśmiałem się :lol: A wracając do tematu, plecionka Leydun Thinner 0.4 porównywalna grubością do Sunline Saltimate Egi 0.5 splot troszkę inny, ale dla mnie się podoba Wpadło ostatnio kilka drobiazgów, będzie chwila to wrzucę, tymczasem jutro jadę na 3-4 dni na kropki,trzymajta kciuki Edytowane 4 Marca 2024 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Mój drogi Marcinie - kontenery z głęboko mrożonym ciastem właściwie "zawsze" widuję na bocznicach Olechowa.. Pokrojone zawczasu w poręczne plasterki Ooo..ponoć zaczęli produkować sztucznej jajka kurze - w reakcji na wstręt europejsów do wszelkiej hodowli.. Nie zgodzę się też z resztą wywodu, albowiem nie jestem aż tak mało utalentowany - przez co aż tak skrajnie zdesperowany, aby kawałek drutu wlec do siebie przez pół globu, angażując do tego celu drugie pól świata. Robię ją w ułamku sekundy przez co jestem hejterem i obertrollem - co mi tez świetnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Aha, jeszcze.. Pono rolexy z ali są takie same jak oryginał a nawet trafiają się lepsze.. no i tańsze alternatywy. Prestiż prawie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Witamszukam, dobrych sprawdzonych fluorokarbonów, możecie coś polecić taniego - najlepiej szpulka 100m w rozmiarze od 0,06 - 2,0 , plusz tanie czeburaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 To prawda, kolega Sławek potrafi dobrze bawić, a przy okazji skutecznie zagrzewa do ruchu w wątku Ja ostatnio mam zajawkę na chińskie kuchenniaki. Kupiłem sobie sobie takiego no i kurczę, fajny jest, dawno nie miałem takiego banana na twarzy po rozpakowaniu przesyłki. XINZUO, a tnie jak samo zuo Porównując do mojego starego, sporo droższego kutego Victorinoxa, to ten ostatni wygląda troszkę biednie. Teraz idzie do mnie jeszcze samo ostrze, tym razem z damastu. Oprawię w ośmioboczny uchwyt w stylu japońskim. Oczywiście uchwyt też z Chin. Żeby nie było, sprawdziłem w polskim sklepie z japońskimi nożami i za kawałek drewna wołają prawie 3 stówy. No ludzie bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Z innej beczki - sprzedawana na Ali Daiwa Salamandura to jakaś bliźniaczka Tatuli? Widzę, że występuje normalnie w katalogu Daiwa Malaisia, ale albo źle patrzę albo wielkich różnic nie widzę. Edytowane 5 Marca 2024 przez skrzyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Z innej beczki - sprzedawana na Ali Daiwa Salamandura to jakaś bliźniaczka Tatuli? Widzę, że występuje normalnie w katalogu Daiwa Malaisia, ale albo źle patrzę albo wielkich różnic nie widzę.Można tak powiedzieć , minimalne różnice Taka kolorowa tatulka , a Daiwa Salamandura Air Tw klon z płytka szpula. Miałem Air TW fajny sprzęcik Edytowane 5 Marca 2024 przez SzczupakRzeczny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Nie wiem jak multi, ale kilka stron wcześniej chwaliłem Salamandure w korbie i to był klon "naszej" Caldii, wersja azjatycka.Bardzo przyzwoity młynek, trochę szumiał, ale serwisant sobie z tym poradził, za to Tatula w wersji spin nie ma żadnych kompleksów, kręci pięknie i jest zajefajna. Edytowane 5 Marca 2024 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Nie wiem jak multi, ale kilka stron wcześniej chwaliłem Salamandure w korbie i to był klon "naszej" Caldii, wersja azjatycka.Bardzo przyzwoity młynek, trochę szumiał, ale serwisant sobie z tym poradził, za to Tatula w wersji spin nie ma żadnych kompleksów, kręci pięknie i jest zajefajna. Super, ja jeśli chodzi o stałoszpulowe to mam Caldie różnych generacji, a z ciekawości dokupiłem na Ali Caldię 4000 azjatycką, cała zielona, piękna i chodzi równie dobrze jak wygląda! Edytowane 5 Marca 2024 przez skrzyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Super, ja jeśli chodzi o stałoszpulowe to mam Caldie różnych generacji, a z ciekawości dokupiłem na Ali Caldię 4000 azjatycką, cała zielona, piękna i chodzi równie dobrze jak wygląda!Jak cenowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Jak cenowo ? Ja ją kupowałem chyba jeszcze przed wejściem ustawy o VAT EU, widzę że w sklepie SeaKnight zapłaciłem wtedy 165 USD. Jakby ktoś widział super ceny na Salamandury to krzyczcie! Edytowane 5 Marca 2024 przez skrzyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Panowie... pytanie...Przykładowo chciałbym kupić woblery,jak zrobić żeby kupić kilka sztuk z jednej akcji w różnych kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Wrzucać po kolei do koszyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Panowie... pytanie...Przykładowo chciałbym kupić woblery,jak zrobić żeby kupić kilka sztuk z jednej akcji w różnych kolorach? W aplikacji masz ,,choice,, i wciskasz i dodajesz do koszyka lub kup 3 za 1.99$ i tam wybierasz tylko musisz kupić min trzy rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Dziękuję panowie ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 W aplikacji masz ,,choice,, i wciskasz i dodajesz do koszyka lub kup 3 za 1.99$ i tam wybierasz tylko musisz kupić min trzy rzeczyAkurat w tej opcji może być ciężko, bo nie zawsze są dostępne wszystkie kolory w promocji. Poza tym jak kupujesz kilka sztuk na jednej aukcji to doliczają koszt przesyłki bo gabaryty rosną. Lepiej kupować z monetami i po jednej sztuce, przyjdzie do ciebie w jednej paczce zbiorczej. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 No tak ale dużo towaru w monetach jest z choice i doliczają wysyłke 5zl a jak bierzesz w choice za 40zl min to wysyłka gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 I w choice ile byś nie wziął to nie doliczają za gabaryt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 https://pl.aliexpress.com/item/1005003092673009.html?spm=a2g0o.cart.0.0.48f1452cE3YagK&mp=1&gatewayAdapt=glo2polcykady https://pl.aliexpress.com/item/1005005415738512.html?spm=a2g0o.cart.0.0.48f1452cE3YagK&mp=1&gatewayAdapt=glo2poltopwater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Za miesiąc są urodziny Ali, wstrzymajcie się z zakupami.Widziałem że ktoś tu chwilę wcześniej wrzucał tatule 590zl to nie jest dobra cena. Można ją kupić znacznie taniej A bywały w cenie poniżej 400zlCzekamy na HD po 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Czy któryś z kolegów kupił kiedykolwiek wędkę matki Haibo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 S862m wygląda ciekawie w sensie długości i parametrów i ogólnie design super się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Czy któryś z kolegów kupił kiedykolwiek wędkę matki Haibo?mój kolega kupił w tamtym roku na wyjazd ale jaki model nie wiemcoś 20-30 cw okolice pekła na pierwszym wyjeżdzie pod guma 20 gramów z głowką 5tak w sumie sama z siebie bo normalnie kolega rzucał i w momencie ugiecia pekła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi