teetee Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Na drugim koncie Purelure świetne promki: https://www.aliexpress.com/store/1102922999?sortType=bestmatch_sortNiestety niewiele już zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Ostatnio mam jakiegoś pecha co do zakupów na ali...Zazwyczaj nagrywam otwieranie każdej paczki która do mnie przyjdzie. Dwa tygodnie temu, w środku nocy otwarłem paczkę z przyponami konicznymi. Oczywiście z rozpędu pominąłem całe nagrywanie. Oj ja głupi... ile się musiałem nakombinować, żeby udowodnić obsłudze Ali, że w środku zamiast zamówionych dwóch paczek była tylko jedna. Zwrot udało się otrzymać, jednak było trochę przepychanek słownych w tej sprawie. Dzisiaj spodziewałem się dużej paczki z główkami wolframowymi. Zamiast tego otrzymałem w paczce śrubę imbusową, kulkę z łożyska i przypinkę z Harrego Pottera... To nawet nie wygląda na pomylone zamówienie, po prostu są to randomowe rzeczy których nie ma w sprzedaży ten sklep. Czekam na reakcję ze strony obsługi klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Kilka/kilkanaście razy zamawiałem na Alli...i jak na razie towar przychodził bez zastrzeżeń. Dzisiaj właśnie odebrałem paczkę z koralikami wolframowymi 4,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Gdzie kupujecie wolframy ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Wpisz w wyszukiwarce sloted tungsten head.Wyskoczy Ci masa wyników. Trzeba tylko poszukać, bo ten sam sklep potrafi mieć takie same główki w różnych cenach zależnie od oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Gdzie kupujecie wolframy ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak jak napisał venom. Dobrze jest popatrzeć, poszukać i wybrać najlepszą ofertę, bo ceny są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Kolego venom_666 moją paczkę dostarczono w terminie, ale ... Inpost kurier to usługa całkiem inna od Pocztex ... Wszystko widać na zdjęciach. W paczce oprócz zacisków miał być nóż ... Zgłosiłem sprawę do aliex i czekam. u.jpg u1.jpga zobaczysz co Ci odpowiedzązgłoś do firmy przewozoweja firma przewozowa - trzeba było zgłosić zaraz po odbierze braki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teetee Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Abstrakcyjnie tanie Lifepo4 https://www.aliexpress.com/item/1005006568618051.htmlSam wziąłem jedną sztukę, jest niby darmowy zwrot, więc ewentualnie odeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Abstrakcyjnie tanie Lifepo4 https://www.aliexpress.com/item/1005006568618051.htmlSam wziąłem jedną sztukę, jest niby darmowy zwrot, więc ewentualnie odeślę.Sklep na rynku od 2021 opinie nawet ok. Ale te ceny są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 popatrz na rysunek po prawej - to dostawa na adres, a nie paczkomat... tyle, że przez inpost a nie pocztęFaktycznie nie spojrzałem na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Sklep na rynku od 2021 opinie nawet ok. Ale te ceny są piękneW tej cenie to aż się prosi aby to sprawdzić ryzyk fizyk - najwyżej odeślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Abstrakcyjnie tanie Lifepo4 https://www.aliexpress.com/item/1005006568618051.htmlSam wziąłem jedną sztukę, jest niby darmowy zwrot, więc ewentualnie odeślę.W pierwszym komentarzu "fake discount".Byla już taka oferta jakieś 2 miesiące temu. Kilku kolegów wtedy zakupu dokonało. Może się pochwalą, że nie doszło i pieniądze zostały zwrócone. Coby nie oceniać to jest bardzo dobry pomysł na chwilówkę z pominięciem pośredników i oprocentowania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Pewnie tak ale jakie to ryzyko - zwrócą kasę - albo wyślą aku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 CzołgiemZdarzyło Wam się kiedyś że przesyłki nadane na adres zostały automatycznie przekierowane do paczkomatu?Zamówiłem kilka drobiazgów dosłownie trzy dni temu z dostawą na adres jak zwykle, dzisiaj dostałem info w apce InPost że przesyłki są w trakcie przygotowania, oczywiście żaden numer w apce nie pokrywa się z tym z Ali, nie podawałem również żadnego numeru paczkomatu.Wygląda to tak: Screenshot_2024-03-26-00-29-29-505_pl.inpost.inmobile.jpgpisałem o tym kilka wypowiedzi wyżej - że zamaist pocztexu wiezie kurier inpost 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Kurze, na całym Ali Alijoz 400 niedostępny albo nie potrafię szukać.Widział ktoś może na Ali albo w innym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Gdzie kupujecie wolframy ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa biorę z tego sklepu, wszystko zawsze zgodnie z opisem itd. :https://www.aliexpress.com/store/912395093?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.185.66991c24ZX6fJ6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teetee Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 W tej cenie to aż się prosi aby to sprawdzić ryzyk fizyk - najwyżej odeślę Mi właśnie nadali paczkę, czekam na aktualizację na stronie poczty, żeby sprawdzić wagę przesyłki. To wiele wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 No moja też wyjechała . Ale z tego co widzę to chyba z Chin a miały być wysyłki lokalne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Takie małe info.Zamówiłem na ali 21 marca i dziś paczka pod drzwiami 7 dni !! tak szybko jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Takie małe info.Zamówiłem na ali 21 marca i dziś paczka pod drzwiami 7 dni !! tak szybko jeszcze nie było U mnie ostatnio też miłe zaskoczenie. 9 dni ale zamówienie było złożone późną nocą więc liczę im jako 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Nie wiem, jak oni to robią, ale paczka spakowana w kilka godzin po złożeniu zamowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Alibaba jest jest właścicielem serwisu logistycznego-pocztowego cainiao. Tak skośni udoskonalili procesy że dostawy do stanów mają w 5 dni. Osobiście zainwestowałem swoją kasę w akcje alibaby. Jeśli ktoś nie wie to Alibaba jest właścicielem platformy aliexpress. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Ooooo.. To i nasz chleb, z aliexpress jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Poza procesaami dostwy, to kluczowym chyba w czasie dostawy jest fakt że posiadają magazyny w wielu krajach, w tym właśnie USA, Hiszpania czy w naszym rejonie Chechy. Logicznym jest że jeśli mamy szczęście do sprzedawcy to towar jedzie wlasnie z tych magazynow a nie z Chin. To znacznie skraca drogę...Niektóre radia samochodowe z Androidem mają wysyłkę z Polski, lądują więc dwa dni po zakupie u klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Tak, pełna zgoda. Amazon tez tak robi. Ale do mnie dochodziły pierdoly, typu kotwice/kolka łącznikowe, które miały na paczkach chińskie znaczki, wiec wydaje mi się, ze pakowanie było w Chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi