PrzemekL Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Dobre pudła chyba w podobnej wielkości jak kolega wskazał na allegro są też w Decathlon. Z tego co pamiętam były tańsze bo chyba kosztowały 39.99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Dobre pudła chyba w podobnej wielkości jak kolega wskazał na allegro są też w Decathlon. Z tego co pamiętam były tańsze bo chyba kosztowały 39.99. tylko wybieraj te gdzie zamkniecia sa na oddzielnych plastikach a nei takie przycięte z pudełkano i patrz czy sie nie sa ścianki powyginane od nowości - potem zawsze jest problem z zamykaniem bo ktoś na maszynie pożałował 10 gr plastiku na grubsze ścianki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Pudełka dla oszczędnych. Mam polecam. Nie wchodzą w reakcję z gumami. Wadą jest to, że wyciągają się tylko te przegródki podłużne - więc nie nadają się do większych gum niż szerokość pudełka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Panowie i Panie co teraz jest w miarę sensowne jakość/cena jeśli chodzi o kotwice od #12 do #4.PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Z krótkim trzonkiem polecono mi kiedyś te i są naprawdę bardzo spoko.https://a.aliexpress.com/_EuoaaeGZ długim trzonkiem mam te, ale nie jestem zachwycony, na zaczepie plecionka 1.5PE rozgina je, co nie znaczy że są jakieś tragiczne https://a.aliexpress.com/_EQNgmNi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Z krótkim trzonkiem polecono mi kiedyś te i są naprawdę bardzo spoko.https://a.aliexpress.com/_EuoaaeGZ długim trzonkiem mam te, ale nie jestem zachwycony, na zaczepie plecionka 1.5PE rozgina je, co nie znaczy że są jakieś tragiczne https://a.aliexpress.com/_EQNgmNiMam te z krótkim, rewelacja. Stosuję od kilku lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Widziałem też że pytałeś o plecionkę 4x, ta jest spoko, trochę głośna na przelotkach, ale do nauki będzie ok:https://pl.aliexpress.com/item/32801335428.html?spm=a2g0o.productlist.main.9.3f9bQI5xQI5x4T&algo_pvid=5659a834-edb7-4abb-babc-362b6a68d305&algo_exp_id=5659a834-edb7-4abb-babc-362b6a68d305-4&pdp_ext_f=%7B%22order%22%3A%221589%22%2C%22eval%22%3A%221%22%7D&pdp_npi=4%40dis%21PLN%2167.64%2131.79%21%21%2116.20%217.61%21%402103891017392232640031190eff2b%2167385758412%21sea%21PL%212195285903%21X&curPageLogUid=sts7V3bMEyGH&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3ACo znaczy do nauki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Początki, pierwszy kontakt ze sprzętem castingowym, powszechne są wtedy brody, odstrzały i inne drażliwe historie.Plecionki 4x są nieco sztywniejsze/mniej wiotkie, przez co są mniej podatne na takie przypadłości, a jak już się zdarzą to łatwiej się rozplątuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Z krótkim trzonkiem polecono mi kiedyś te i są naprawdę bardzo spoko.https://a.aliexpress.com/_EuoaaeGZ długim trzonkiem mam te, ale nie jestem zachwycony, na zaczepie plecionka 1.5PE rozgina je, co nie znaczy że są jakieś tragiczne https://a.aliexpress.com/_EQNgmNiBardzo fajne te z krótkim trzonkiem. Tylko brak rozmiarów. No ale dodałem do ulubionych może dołożą niedługo rozmiary. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Bardzo fajne te z krótkim trzonkiem. Tylko brak rozmiarów. No ale dodałem do ulubionych może dołożą niedługo rozmiary. Dzięki Te z krótkim trzonkiem są dość siermiężne, bardzo szybko się tępią i nie grzeszą ostrością. Nie polecam, chociaż na zdjęciu wyglądają dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca (edytowane) https://pl.aliexpress.com/item/1005002046231062.html?pdp_npi=4%40dis%21PLN%2116%2C98%20zł%214%2C03%20zł%21%21%214.17%210.99%21%40211b613917411177317694100e6ecc%2112000018541094347%21sh%21PL%21830989191%21X&spm=a2g0o.store_pc_allItems_or_groupList.new_all_items_2007506941563.1005002046231062&gatewayAdapt=glo2pol Te są niezłe. Przykładowy link, ale warto poszukać bo bywają tańsze. Edytowane 4 Marca przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loloniusz Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Witam. Czy ktoś z kolegów jest w stanie polecić konkretną firmę/markę która produkuje dobre baty? chodzi o aliexpress 7,8,9m dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Loloniusz, Na ali nie ma dobrych teleskopów o podanych wymiarach. Taniej i lepiej kupisz u nas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca https://pl.aliexpress.com/item/1005002046231062.html?pdp_npi=4%40dis!PLN!16%2C98%20zł!4%2C03%20zł!!!4.17!0.99!%40211b613917411177317694100e6ecc!12000018541094347!sh!PL!830989191!X&spm=a2g0o.store_pc_allItems_or_groupList.new_all_items_2007506941563.1005002046231062&gatewayAdapt=glo2pol Te są niezłe. Przykładowy link, ale warto poszukać bo bywają tańsze.Romek używałeś? Jak z ostrością i wytrzymałością? Kształtem trochę jak bimoo, które swojego czasu lubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Romek używałeś? Jak z ostrością i wytrzymałością? Kształtem trochę jak bimoo, które swojego czasu lubiłemSwego czasu zamówiłem kilka paczek 1/0 i 2/0, od siebie mogę polecić, są mocne i ostre. Zbroiłem duże jerki, 15 i 17 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loloniusz Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Loloniusz, Na ali nie ma dobrych teleskopów o podanych wymiarach. Taniej i lepiej kupisz u nas.Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Romek używałeś? Jak z ostrością i wytrzymałością? Kształtem trochę jak bimoo, które swojego czasu lubiłemOstre, powtarzalne, wystarczająco wytrzymałe.Dla każdego rozmiaru.Zdecydowanie przewyższają te o symbolu 35647 Bez problemu przechodzą taki mój test wytrzymałościowy - ściskam dwa groty, próbując je dogiąć do siebie. Nawet na 14 tego nie jestem w stanie zrobić. Na innych modelach, bywało, że i 6 doginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Swego czasu zamówiłem kilka paczek 1/0 i 2/0, od siebie mogę polecić, są mocne i ostre. Zbroiłem duże jerki, 15 i 17 cmBardzo mocne i ostre, teraz w ofercie łączonej 10 sztuk za 7 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Czy ktoś zna namiar i może podlinkować raczki powyżej 10 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Może ktoś z Was już to kupował?Jakąś opinie o tym chętnie bym przeczytał ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca chyba to samo kamatsu sprzedaje lub robinson w PL tak organoleptycznie patrząc na malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca chyba to samo kamatsu sprzedaje lub robinson w PL tak organoleptycznie patrząc na malowanieTa, szczupaki w niego walą, co tu dużo pisać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Johncoo Kota, 2,59m i egi 1.8-3.5, na naszą słowiańską nomenklaturę 5-20g. Wyrzut realnie dużo mniej w moim odczuciu do 12-15g max. Waga deklarowana 102g, realna 96g. Sprawdziłem ją, bo gdzieś mignęły mi wpisy, że waży właśnie te 96g. Na sucho szybki kij ale głęboko będzie się ładował i pracował pod rybą. Porównałem długość roboczą z Beast Masterem FX 2.7m i różnica od foregripu to jakieś 2cm na korzyść BM. Łowię uniwersalnymi kijami poniżej uncji, zwykle do deklarowanych 21g. Uncjówki w przedziale 7-28g to już dla mnie trochę za dużo i myślę, że będzie fajnym patykiem właśnie do lekkiego łowienia. Co mi się nie podoba, to drobne przelotki (Fuji), liczyłem na oczko większe pod kątem wiślanego syfu, chyba będzie to u mnie patyk bardziej na KŻ i Narew, praktyka pokaże. Z czym mi się jeszcze kojarzy, to rodzime szybkie L/UL, ale tutaj też wyjdzie w praktyce. Warto zaznaczyć, że komentarzach do ofert na Ali są zdjęcia egzemplarzy połamanych przy rzutach. Chodzi o rzuty wabikami egi, więc możliwe, że było dokładane za dużo śrutu. Ja, ze względu na to, że łowię lżej, specjalnie się nie przejmuję. Piszę Wam informacyjnie, że to nie jest blank do przeciążania.Ja zapłaciłem niecałe 180zł bo trafiłem na jakieś promki i dodałem Ali cebuliony. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Nie przekonasz, nawet jak ich samych zwolnią to wytłumaczą sobie powodem łatwym do zaakceptowania nie mającym nic wspólnego z rzeczywistością i antagonistę zrobią z lokalsa. W rozgoryczeniu na poprawę humoru zostaną zamówione kolejne paczki z towarem najwyższych lotów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ważne, że pierdoły można kupić tanio.. po co myśleć o następstwachMyśleć trzeba zawsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi