Janusszr Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Używa ktoś?Zalety, wady.Co polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ja kupiłem u Ryszarda namiot. W komplecie był daszek bimini. Namiot opera się na konstrukcji daszka. Trzeba przykleić do balonów dwie podstawki pod konstrukcję nośną daszka. Najpierw montuje się daszek, a potem nakłada na to namiot. Bimini można w każdej chwili b. łatwo złożyć-rozłożyć-zdemontować. Tak to jest przemyślane.Dzięki za wyjaśnienie, w sumie fajna rzecz, tylko cena zabija ???? dlatego myślałem o podzieleniu jej w czasie, najpierw zakup Bimini a potem reszta.A przy okazji dużo zdrowia dla Ryszarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Dzięki za wyjaśnienie, w sumie fajna rzecz, tylko cena zabija dlatego myślałem o podzieleniu jej w czasie, najpierw zakup Bimini a potem reszta.A przy okazji dużo zdrowia dla Ryszarda Jak chcesz podzielić zakup, da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zmieniła mi się koncepcja. Mój daszek wylądował na giełdzie teraz szukam coś takiego jak kolega ma. Chodzi mi o zadaszenie samego przodu i ochrona majdanu. Maverikowy jest dla mnie za duży. Jak by ktoś widział taki jak z foto... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zmieniła mi się koncepcja. Mój daszek wylądował na giełdzie teraz szukam coś takiego jak kolega ma. Chodzi mi o zadaszenie samego przodu i ochrona majdanu. Maverikowy jest dla mnie za duży. Za duży żagiel się robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 (edytowane) Zmieniła mi się koncepcja. Mój daszek wylądował na giełdzie teraz szukam coś takiego jak kolega ma. Chodzi mi o zadaszenie samego przodu i ochrona majdanu. Maverikowy jest dla mnie za duży. Jak by ktoś widział taki jak z foto... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaProszę bardzo: http://www.epontony.pl/daszek-dziobowy-na-ponton-id-51.html Niedostępny ale zawsze można zadzwonić. Edytowane 21 Listopada 2019 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Sam nie wiem. Przemyślalem sprawę i w 95% wyjazdów pływał by złożony. Albo wcale. A ja sobie wymyśliłem żeby kupić przyczepę pod skuter i wozić wszystko załadowane aby od momentu przybycia nad wodę do odplyniecia wyszło 5 min. Teraz potrzebuje 15. Taki daszek co ma kolega w niczym nie przeszkadza on lata z nim do 90km/h. Zamówiłem go bez przemyślenia zdaje się nawet lekko cykniety Nie mam do produktu najmniejszych zastrzeżeń, wizja mi się zmieniła. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Janusszr
Używa ktoś?
Zalety, wady.
Co polecacie.
Top użytkownicy dla tego pytania
12
9
7
4
Popularne dni
10 Paź
12
8 Sty
9
9 Paź
7
8 Paź
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Rasstaman 12 odpowiedzi
maweric 9 odpowiedzi
Tresor 7 odpowiedzi
Janusszr 4 odpowiedzi
Popularne dni
10 Paź 2019
12 odpowiedzi
8 Sty 2017
9 odpowiedzi
9 Paź 2019
7 odpowiedzi
8 Paź 2019
5 odpowiedzi
Popularne posty
Tresor
Mam i ja. Wygląda ok, nie spodziewałem się że trzeba coś przykleić ale trzyma się też bez tego i na razie tak będę jej używał. Jutro być może będę testował na wodzie choć pogoda nie zachęca Zobaczym
Rasstaman
https://photos.app.goo.gl/kAn4oYDFYPFPc8Q37 To fajne rozwiązanie - Rosja
maweric
Już jestem ,byłem w szpitalu odpisałem
Opublikowane grafiki
56 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi