Skocz do zawartości
  • 0

Zadaszenie pontonu

Janusszr

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja kupiłem u Ryszarda namiot. W komplecie był daszek bimini. Namiot opera się na konstrukcji daszka. Trzeba przykleić do balonów dwie podstawki pod konstrukcję nośną daszka. Najpierw montuje się daszek, a potem nakłada na to namiot. Bimini można w każdej chwili b. łatwo złożyć-rozłożyć-zdemontować. Tak to jest przemyślane.

Dzięki za wyjaśnienie, w sumie fajna rzecz, tylko cena zabija ???? dlatego myślałem o podzieleniu jej w czasie, najpierw zakup Bimini a potem reszta.

A przy okazji dużo zdrowia dla Ryszarda

• 0

Dzięki za wyjaśnienie, w sumie fajna rzecz, tylko cena zabija dlatego myślałem o podzieleniu jej w czasie, najpierw zakup Bimini a potem reszta.

A przy okazji dużo zdrowia dla Ryszarda

Jak chcesz podzielić zakup, da się zrobić :)

• 0

Zmieniła mi się koncepcja. :) Mój daszek wylądował na giełdzie teraz szukam coś takiego jak kolega ma. Chodzi mi o zadaszenie samego przodu i ochrona majdanu. Maverikowy jest dla mnie za duży. Jak by ktoś widział taki jak z foto...203f84c5b647d7c55d1dd24989651f2b.jpgb23ec8b5b8b3d8b322d7cd5599d8370f.jpg

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0

Zmieniła mi się koncepcja. :) Mój daszek wylądował na giełdzie teraz szukam coś takiego jak kolega ma. Chodzi mi o zadaszenie samego przodu i ochrona majdanu. Maverikowy jest dla mnie za duży. Jak by ktoś widział taki jak z foto...

Proszę bardzo:

http://www.epontony.pl/daszek-dziobowy-na-ponton-id-51.html

Niedostępny ale zawsze można zadzwonić.

Edytowane przez godski
  • Like 1

• 0

Sam nie wiem. Przemyślalem sprawę i w 95% wyjazdów pływał by złożony. Albo wcale. A ja sobie wymyśliłem żeby kupić przyczepę pod skuter i wozić wszystko załadowane aby od momentu przybycia nad wodę do odplyniecia wyszło 5 min. Teraz potrzebuje 15. Taki daszek co ma kolega w niczym nie przeszkadza on lata z nim do 90km/h.

Zamówiłem go bez przemyślenia zdaje się nawet lekko cykniety :) Nie mam do produktu najmniejszych zastrzeżeń, wizja mi się zmieniła.

• Like 1