Janusszr Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Używa ktoś?Zalety, wady.Co polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Od kolegi @ maweric. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Od kolegi @ maweric.[/quote O masz, coś nowego, ile w takiej wersji kosztuje! Zwykła osłona bez okna i niższa 200 zl Edytowane 9 Października 2019 przez Rasstaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Też był bym zainteresowany cena tej owiewki z szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 https://www.olx.pl/oferta/ochraniacz-przedni-zadaszenie-przodu-pontonu-CID767-IDoHwkC.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Potrzebuje do pontonu 450cm ta chyba będzie za wąska. Trzeba szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 O masz! A ja myślałem że ta owiewka od Mawerica jest niższa i bez okna. Ryszardzie zmień zdjęcia na olxie bo ma nich nie widać jej w całej okazałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 To dopiero super kabina!Qrcze szkoda że na Ali takich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 To dopiero super kabina!Qrcze szkoda że na Ali takich nie maJa bym powiedział, że to już przegięcie... Jak z tego wędkować? A we dwóch? Od Mawerica wystarczy. Wezmę na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 A jakie na ali są ? Możesz podlinkować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Na Ali są daszki, bimini, takie mn. jak u Ryszarda, ale nie opłaca się bo cena niewiele niższa a przesyłka droooga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Jak z tego wędkować? A we dwóch? Od Mawerica wystarczy. Wędkuję sam, szukam czegoś do pływania w deszczu i nocowania. Osłona dziobu od Mawerica - już bym ją kupił, ale z kolei myślę że utrudnia dostęp do kotwicy na dziobie, pływam po rzece więc tylko dziób do kotwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 https://1lodka.ru/catalog/tent-nosovojj-33-m-34-m-35-m.html Nie mogłem się powstrzymać ????Swoją drogą fajnie to i adekwatnie nazywają: Nosowyj tent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Jak z tego wędkować? A we dwóch? Od Mawerica wystarczy. Wędkuję sam, szukam czegoś do pływania w deszczu i nocowania. Osłona dziobu od Mawerica - już bym ją kupił, ale z kolei myślę że utrudnia dostęp do kotwicy na dziobie, pływam po rzece więc tylko dziób do kotwiczeniaMam to samo, ale oglądając zdjęcia widać tam jak by wcięcie w miejscu rolki i mam nadzieję że moja rolka Scoty była by przed osłoną a tym otworem wchodziła by lina.Pisałem do Ryszarda ale z nim ostatnio słaby kontakt :/ na OLX jest że pasuje do 330 i 360 a ja mam 300. Edytowane 10 Października 2019 przez Tresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) https://photos.app.goo.gl/kAn4oYDFYPFPc8Q37 To fajne rozwiązanie - Rosja I to jest fajny patent. Ulewę pozwoli przeczekać, a jak słońce wyjdzie to zapewne się składa na dziób i cieszysz się bryzą A jak się na dziób nie składa to powinno się składać aby miejsca nie zajmować. Edytowane 10 Października 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Mam to samo, ale oglądając zdjęcia widać tam jak by wcięcie w miejscu rolki i mam nadzieję że moja rolka Scoty była by przed osłoną a tym otworem wchodziła by lina.Pisałem do Ryszarda ale z nim ostatnio słaby kontakt :/ na OLX jest że pasuje do 330 i 360 a ja mam 300. Już jestem ,byłem w szpitalu odpisałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Rysiek, a na 370D wejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Zamówiłem przez OLX zdam foto relacje. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Już jestem ,byłem w szpitalu odpisałem Pomór jakiś czy co?Ja też odwiedziłem ten przybytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Rysiek, a na 370D wejdzie? Na 370 jest, i na 400 i 420 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Mam i ja.Wygląda ok, nie spodziewałem się że trzeba coś przykleić ale trzyma się też bez tego i na razie tak będę jej używał. Jutro być może będę testował na wodzie choć pogoda nie zachęca Zobaczymy jak z oporami na wietrze, najważniejsze płynąc powoli pod falę nie dostanę nia po gębie. Jedynie co licho działa to odpinanie i zapinanie pałąka. Bez użycia jakiś narzędzi nie jestem w stanie go rozpiąć (guzika nie idzie odpowiednio wcisnąć) ale to drobiazg. Rolka scoty pasuje i nie będzie problemu z kotwiczeniem (100% rzeka). Zdam relację po kilku pływaniach w sztormowych warunkach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Dzięki, wreszcie widać jak to wygląda, swoją drogą pięknie zasłania numery na Twoim pontonie ???? Domyślam się że jak uchwyty są nie przyklejone to nie można tego złożyć na dziób w trakcie pływania? I jeszcze jedna prośba - ile to ustrojstwo waży ( tak mniej więcej)Pozdrawiam (u mnie Babie Lato, pogoda jak marzenie, tylko czasu brak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Wczoraj babie lato. Dziś wiatr średnio 25 w porywach do 50km/h i deszcz. Wiec idealnie. Zrobiłem 16km po Odrze. Jest dobrze ale trzeba co nieco dopracować. Żagiel z tego straszny pod wiatr idąc na przelotowej obroty potrafiły spaść z 4500 do 4100. Ponad owiewkę wystaje tylko geba. Reszta schowana = sucho i pewnie będzie cieplej na przymrozkach. Plecak i cały majdan suchy po 6.5h łowienia. Dziś miałem wiatr cały czas w dziub. Ciało też osłania od wiatru (ja spineruje na siedzaco). Zobaczymy co będzie przy wietrze dmuchajacy w rufę. Z wad na dzień dzisiejszy to trochę blokuje mi zatrzask liny i jak jest mały opór na linie nie chce wychodzić (ale to minie po przyklejeniu pałąka). Drugie to zapach, wydaje mi się ze spaliny zawijaja za ten daszek i je czuć. Nigdy do tej pory nie czułem zapachu spalin. Waga nie wiem może ze 2 kg max? Może mniej wiec pomijalna. Filmy słabe bo zapomniałem kamery sportowej a telefonem nie wychodzi tak dobrze..https://youtu.be/0z4rM1Emvxg.https://youtu.be/xb0a8DYKhQI Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Pytanie do Ryszarda - do czego mocować daszek (bimini) w pontonie Maweric - trzeba coś przykleić? Drugie pytanie, czy do daszka można dokupić później resztę namiotu? PozdrawiamPowtórzę pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ja kupiłem u Ryszarda namiot. W komplecie był daszek bimini. Namiot opera się na konstrukcji daszka. Trzeba przykleić do balonów dwie podstawki pod konstrukcję nośną daszka. Najpierw montuje się daszek, a potem nakłada na to namiot. Bimini można w każdej chwili b. łatwo złożyć-rozłożyć-zdemontować. Tak to jest przemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Do mocowania czy zadaszenia przodu czy bimini kleimy 2 uchwyty. Prosto i łatwo czas około 20 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Janusszr
Używa ktoś?
Zalety, wady.
Co polecacie.
Top użytkownicy dla tego pytania
12
9
7
4
Popularne dni
10 Paź
12
8 Sty
9
9 Paź
7
8 Paź
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Rasstaman 12 odpowiedzi
maweric 9 odpowiedzi
Tresor 7 odpowiedzi
Janusszr 4 odpowiedzi
Popularne dni
10 Paź 2019
12 odpowiedzi
8 Sty 2017
9 odpowiedzi
9 Paź 2019
7 odpowiedzi
8 Paź 2019
5 odpowiedzi
Popularne posty
Tresor
Mam i ja. Wygląda ok, nie spodziewałem się że trzeba coś przykleić ale trzyma się też bez tego i na razie tak będę jej używał. Jutro być może będę testował na wodzie choć pogoda nie zachęca Zobaczym
Rasstaman
https://photos.app.goo.gl/kAn4oYDFYPFPc8Q37 To fajne rozwiązanie - Rosja
maweric
Już jestem ,byłem w szpitalu odpisałem
Opublikowane grafiki
56 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi