Ledwozipie Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam serdecznie. Wędkarstwo było moją pierwszą pasją, pierwszym zachwytem. Niestety lub "stety" urodziłem się w mieście Łódź, a to nieco utrudnia rozwijanie pasji wędkarskiej młodemu człowiekowi o niespecjalnie zasobnych portfelach rodziców... Latka mijały i narodziła się pasja do fotografii przyrodniczej, która ewoluowała w fotografie makro owadów. 1. Pozdrawiam serdecznie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) A to moje małe "wypociny" sprzed lat kilku... Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Jano 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledwozipie Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jano bliskie mi klimaty To jeszcze coś mojego...2 3 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 To i ja dorzucę 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 To i ja dorzucęświetne skakuny!odwrócony helios czy coś w tym stylu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) świetne skakuny!odwrócony helios czy coś w tym stylu? Dzięki . O ile pamiętam to był odwrócony Vivitar Close Focus Wide Angle 2,8/28 zdjęcie ma już kilka lat.Reszta to Tamron 90 z pierścieniami. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Andrzej1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Zaraz po przeobrażeniu. Robione Nokia Lumia 640 ;P Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Tomek.M 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Super fotki panowie . Myślę że jeszcze coś się pojawi z robactwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Super fotki panowie . Myślę że jeszcze coś się pojawi z robactwa . Powinno, ale do wiosny troszkę daleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 To i ja coś od siebie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Trochę moich domowników 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 no piękne,też lubię/robię makro z tym że preferuje rośliny i grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Kolego @szkutnik, jeśli mogę - jakie szkiełko było użyte do tych zdjęć? Myślę wstępnie o zakupie jakiegoś do podobnych "zadań". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Przemiana Edytowane 10 Stycznia 2017 przez BOB1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pisać mnie tu, kto jakiej puszki używa, jakie szkło, pierścienie itp. sprzęta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Fajnie by bylo podac jeszcze o ile posiada sie taka wiedze (nie kazdy z nas jest Stefanem Niesiolowskim) jak sie dany owad nazywa wiadomo ze wazka to wazka ale nie kazdego stworka sie zna , przynajmniej ja nie jestem entomologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 To szare i tak brzydkie, że aż piękne to wylinka z której wylazła ta ważka. Ten proces (przemiany) trwał kilka godzin A użyta optyka to o ile pamiętam SMC Pentax A 70-210 1:4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 To szare i tak brzydkie, że aż piękne to wylinka z której wylazła ta ważka. Ten proces (przemiany) trwał kilka godzin A użyta optyka to o ile pamiętam SMC Pentax A 70-210 1:4Robert wciąż mnie zaskakujesz. Oczywiście pozytywnie Ps. Panowie wszystkie Wasze dzieła są PIĘKNE (pewnie wymagają więcej cierpliwości niż wędkarstwo), 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Te moje fotki to amatorszczyzna w porównaniu z tym co tutaj inni prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Te moje fotki to amatorszczyzna w porównaniu z tym co tutaj inni prezentują Jak zwykle skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie, po prostu szczery z minimalną wiedzą o fotografii ... to nie kokieteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Tobiasz zgadniesz co to za gatunek? Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Tomek.M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) To jeszcze kilka moich ulubienic wrzucę U modliszek nie ma C&R ale może moderator nie wywali zdjęć Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Andrzej1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Tobiasz zgadniesz co to za gatunek? A strzele: Lycosa sppTrochę u nas tego biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Andrzej1-bardzo fajne te modlichy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi