TomCast Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) A to widok spermetki, czyli narządów rodnych samicy ptasznika niżej wylinka w całości. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Tomek.M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomson Fishing Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 piękne ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubezpieczony Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Gąsienice Rusałki pawik ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 WitamCzy ktos moglby podpowiedziec co to za pajak? Spotkany w Beskidach nad Wisłoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ja nie w temacie trochę, ale co ja tu "pykłem"? Tapatalknięte z komórki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Modliszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Tak nie byłem pewny. Zakładam, ze to skrzydło to pozostałość po partnerze? Kiedyś tak uczyli. za jakieś dwie godziny była już tylko modliszka... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Tak nie byłem pewny. Zakładam, ze to skrzydło to pozostałość po partnerze? Kiedyś tak uczyli.za jakieś dwie godziny była już tylko modliszka... Tapatalknięte z komórkiTo nasza rodzima Mantis religiosa w brązowej formie samczyk - z tego co widzę. A skrzydło to pozostałość po posiłku - jakaś ćma nie miała farta. Modliszki odrzucają skrzydła z upolowanych owadów jakie niejadalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Rodzima? To ma niezły zasięg - jestem w Grecji ;-)Pewnie jest rodzima dla szerszego grona krajów zatem ;-)Siedziała na schodach ze trzy godziny. Skrzydło zniknęło - nie mam pomysłu. Przepraszam za jakość zdjęć - to jednak telefon a nie aparat. Tapatalknięte z komórki Edytowane 1 Września 2017 przez Dano^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Kurcze, nawet nie wiedzialem ze modliszki w PL wystepuja. Wiem ze w Bawarii sa, ale to jednak deczko bardziej na poludnie niz Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) WitamCzy ktos moglby podpowiedziec co to za pajak? Spotkany w Beskidach nad Wisłoką. Jest to tarantula ukrainska. Nalezy do rodzaju Lycosa i gatunku Tarantula ukrainska. Ladny pajaczek kiedys czesto spotykany w hodowlach terrarystycznych. Pamietam kiedys bardzo chcialem ja miec. Kawal czasu zajmowalem sie ptasznikami. Mozesz wiecej poczytac np tutaj. https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Tarantula_ukrai%C5%84ska Pozdrawiam Edytowane 1 Września 2017 przez bartuch5473 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Dzieki wielkie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Taka oto mała niespodzianka nad przydomowym stawikiem, przepoczwarzyła się niemalże na moich oczach...ciągle fruwa wokół... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 To i ja dorzucęZdaje się że w tych oczkach odbija się Twoja głowa lub obiektyw aparatuszat-sun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Swietne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 ...kolejne NIESAMOWITE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 O panie fotki kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Mistrzostwo...myslales o jakims albumie " polskie robactwo"? Jesli cos sie szykuje to staje w kolejce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Jakość tragiczna, ale pochwalę się sąsiadkami z ogrodu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Fajnie że coś sie spodobałoBorsuk-nigdy nie myślałem o żadnym albumie,pstrykam dla siebie.Dziele wolny czas pomiędzy ryby i fotki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Świetne makro. Niesamowite są niektóre gatunki w tak dużym przybliżeniu, "gołym" okiem nie sposób tego dostrzec.Dzięki i wrzucaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi