mifek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Jakiś czasu temu dostałem newsletter z fishingmagic.com a w nim coś co powinno zainteresowac co niektórych... Oto link i jeszcze malutka fotka oczywiscie pochodząca ze www.fishingmagic.com skromne 30 lb na muszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 mifku,Dzisiaj odbieram właśnie swoją muchówkę Po urlopie wystartuję ją rozgryźć PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Po urlopie??? a co z jeziorkiem nad ktorym sie w zeszlym roku spotkalismy... no chyba ze jest to urlop typowo pro rodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 W tym roku 100% pro rodzinny. Nawet biorę telefon, który potrafi tylko telefonować Trzeba odpocząć od elektroniki. Ale po urlopie ....... oj .... nie chę myśleć. Może będzie okazja częstszych wypadów w poszukiwaniu boleni. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Remas sugerujesz ze nawe tjednej malutkiej tyciutenkiej wedeczki nie zabierzesz???? kurde ty sie lepiej przyznaj co ci żona obiecala w zamian ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Mifek,Marzę o jednym - leżeć do góry brzuchem i nic nie robić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Remek czy ja się nie pomyliłem? Ty napisałeś swoją muchówkę?. Masz zamiar łowić na muchę??? Coś nie samowitego. To może zabierz ją w góry. Ja mogę też zabrać swój kijek. To będzie ciekawe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Ladny grubasek, jesli uda mi sie w tym raku zlapac polowe tej ryby bede usatysfakcjonowany. @remek w jakiej klasie bedzie twoj kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Piękne rybsko @lukomat, a którą połowę chciałbyś złowić, tą od głowy czy od ogona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 @phala, wsje radno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIŚNIA Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak taki się zaczepi na muchówkę to trzeba mieć na sobie narty wodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 @remek w jakiej klasie bedzie twoj kijek? Już mam. Odebrałem ją wczoraj. Klasa 8. Kijek bardzo mi się podoba, tak więc pora rozpocząć następne zakupy (sznury itd. itd.). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrynszpaN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 @REMEKKiedy wracasz?Chciałbym skoordynowac przesyłkę? No wiesz trochę much stracisz.Samych optymistycznych wrażeń.Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 @REMEKKiedy wracasz?Chciałbym skoordynowac przesyłkę? No wiesz trochę much stracisz.Samych optymistycznych wrażeń.Grzegorz Cześć,Wracam 07.08.2006. Wiesz ... ja jeszcze się nie wyrobiłem ze swoją przesyłką więc proszę nie spiesz się. Jednak pracuję nad tym. Płytki dzisiaj trafiły do mnie (z powrotem) i bedę je wypalał. A to muszki, które dostałem od Grześka. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 @grynszpannapisalbys moze jakis maly instruktaz, jak robic steamery szczupakowe, ale wystarczajaco ciezkie, zeby je mozna bylo rzucac z lekkiego spina i na tyle lekkie, zeby nie tonely jak jigi? w tamtym roku ukrecilem sobie taka megamuche ale nic na nia nie zlapalem - moze cos zrobilem zle i nie pracuje tak jak trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 @remek w jakiej klasie bedzie twoj kijek? Już mam. Odebrałem ją wczoraj. Klasa 8. Kijek bardzo mi się podoba, tak więc pora rozpocząć następne zakupy (sznury itd. itd.). PozdrawiamRemek Na metrowki to troche moze byc na pograniczu wytrzymalosci jesli bedziesz chcial szybko wyholowac:?Szkockie muszki robione przez naszego znajomego zasadniczo sie roznia, sa to tzw oczojeby i raczej malo pracochlonne. Zycze wszstkim udanego likendu z wedka!!! W niedziele bedziemy ganiac za szczuplymi i mam nadzieje, ze bedzie sie czym pochwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam Remku- bardzo ładne te muchy na zdjęciu, naprawdę. Życzę owocnego muchowania za szczupakiem. Przy tej wielkości muchach, masie linki, prędkościach i sile bezwładności całego tego zestawu obowiązkowe są okulary i czapeczka na głowie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam Remku- bardzo ładne te muchy na zdjęciu, naprawdę. Życzę owocnego muchowania za szczupakiem. Przy tej wielkości muchach, masie linki, prędkościach i sile bezwładności całego tego zestawu obowiązkowe są okulary i czapeczka na głowie. Pozdrowienia Herman, wielkie dzięki. Okularki są, czapeczka też. Muchy są rzeczywiście bardzo ładne ... oj aż chce się gdzieś z nimi wyskoczyć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Na metrowki to troche moze byc na pograniczu wytrzymalosci jesli bedziesz chcial szybko wyholowac:?Szkockie muszki robione przez naszego znajomego zasadniczo sie roznia, sa to tzw oczojeby i raczej malo pracochlonne. Zycze wszstkim udanego likendu z wedka!!! W niedziele bedziemy ganiac za szczuplymi i mam nadzieje, ze bedzie sie czym pochwalic @lukomat, jak weźmie to będę się martwił. Na razie czeka mnie dobranie do tego pozostałych gratów. Listę niezbędnych rzeczy już mam - GrynszpaN mi bardzo pomógł. Po wakacjach będę powoli kompletował sprzęcik. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 @remek no to rozumime, ze jeszcze tej jesieni bedziesz ganial z muchowka. Ten okres to podobno najlepszy w calym roku jesli chodzi o szczupce na muche! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 @Lukomat bardzo bym chciał. Teoretyczne jestem przygotowany. Ostatnio podglądałem jak to się robi na tajmieniach. Teraz czas wkroczyć w świat praktyki. Liczę jednak, że ktoś mi to pokaże praktycznie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Dobrze by było żebyś przy pierwszych lekcjach machania muchówką miał jakiegoś nauczyciela bo można się naprawde zniechęcić odstrzelenie muchy czy splątanie całego zestawu to na początku norma. Ja nie miałem i nauczyłem sie złych nawyków których ciężko jest się oduczyć. Teraz sobie śmigam tylko niepotrzebnie się męczyłem a jak ktoś stoi obok to szybko można wyeliminować błedy.A podstawa to odpowiednia technika rzutów.Tak czy owak życze ci powodzenia bo łowienie na muszke to jest coś pięknego a łowienie na chruścika wieczorem w czasie rujki to dopiero jest bajera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Tomi, wielkie dzięki za słowa otuchy. Myslę podobnie. To tak jak nauczyć się źle prowadzić samochód. Później człowiek reaguje nawykowo ... najczęściej źle. Od dzisiaj ukrywamy zdjęcia Rozporządzenie ministra (poczytaj w ogłoszeniu na forum). Taka mała moja prośba. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Wogóle to sobie myślę, że muszkarstwo to najczystsza, najbliższa doskonałości forma wędkarstwa. Oczywiście z całym szacunkiem dla pozostałych metod, z castingiem na czele. Delikatna wędeczka, minimum sprzętu, własnoręcznie wykonana dobra mucha, dobry styl rzutów, piękna rzeka, branie, zacięcie, hol przyzwoitej ryby takim delikatnym, ustępliwym sprzętem- to jest dopiero coś! Chociaż, jak to już ktoś napisał- nie jest ważne co się łowi i jak wielkie są łowione ryby- liczy się przede wszystkim styl i sposób łowienia. Można pięknie łowić płocie na pszenicę i delikatna bambusową wędeczkę. Tylko proszę mnie teraz nie odsyłać na jakieś forum muszkarskie albo dla łowców płoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja nigdy bym sie nie zabrał za muchowanie ale mam pod nosem super łowisko na Wiśle gdzie złowienie 40 cm pstraga nie jest wydarzeniem tylko czymś normalnym jest też kilkanaście 60 tek i jeden na 84cm .Ostatnio miałem jakiegoś kabana na kiju ale nie dał mi szans,ale ja jeszcze po niego wruce. Za trzy tygodnie jadę na Piaseczno tym razem z muchówką , oj będzie się działo . Tylko się obawiam że te upały mogą zniechęcić rybki do wspułpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 hejas ewribady! kliknijcie na ten link http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=49_60_290&am p;products_id=1969 naprawde dobre ceny maja a szczegolnie wolframowe koraliki pakowane po 10 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
Jakiś czasu temu dostałem newsletter z fishingmagic.com a w nim coś co powinno zainteresowac co niektórych...
Oto link
i jeszcze malutka fotka oczywiscie pochodząca ze www.fishingmagic.com
skromne 30 lb na muszke
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi