slawek_2348 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam,No i stanie się ... bliżej nieokreślona przerwa w czytelnictwie (a czasem w udziale) w forum.Dzisiaj przez zaskoczenie FOZ poinformował mnie że jutro mam stawic się w szpitalu, a w poniedziałek operacja, no i h.... strzeił sandacze i inne rybki (mam nadzieję że na krótko).Pozdrowienia dla wszystkich i taaaaaaaakij ryby.Do zobaczenia (mam nadzieję bo operacja na oko).Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 zdrowia chłopaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Powodzenia synku ...trzymam kciuki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam ponownie,@Jersey, @Jerry h.z.s. dzięki za słowa otuchy.Już w domu, na razie jednym(zdrowym) okiem śledzę J.pl drugie dochodzi do siebie. Niestety z rybami czeka mnie ok. miesięczny pooperacyjny rozbrat.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zdrowia bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi