Przemek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam.Lecę z małżonką we wtorek do Egiptu.Miasto to Sharm el sheikh.Hotel to Grant Plaza Resort.Może ktoś z forumowiczów również będzie przebywał w tym dość popularnym miejscu?Jakiś drink przy basenie lub na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Sporo na temat hoteli powinieneś znaleźć na forum gazety wyborczej (turystyka).Wystarczy wpisać w wyszukiwarce forum Grand Plaza Resort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Spozniles sie Przemek o 6 wiosen bo wlasnie wtedy tam bylem. Uwazaj na jedzenie zeby Cie nie dopadla klatwa faraonow <_<(sprawdzony sposob to 50 gram czystej przed sniadaniem) Rafy sa tam bajeczne zarowno nurkujac jak snorkojac. Wieczorami polecam odwiedzic Namabay i na luzaka zapalic faje wodna. Przyjemnego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witaj. Trza było pisac wczesniej to mozna bylo by zsynchronizowac pobyt Ja śmigam 04.07. na dwa tygodnie opalic bladą dupe Tylko ze do Hurghady. Moze jakies rybki,rybeńki bedą Miłego wypoczynku kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wróciłem Rafa piękna!Koniecznie weźcie płetwy fajkę maskę i piankę do snurkowania Tyle ryb nie widziałem nigdy w życiu Aż szkoda było wychodzić z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi