Mateush Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Srebrny Karaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nie będę się o nic spinał Kolego, bo nikomu nic nie zaje... - jak to napisałeś. [emoji4]. Przyszedł mi taki pomysł na avatar - tyle w temacie. Jeśli Cie to boli, bądź kogoś innego, mogę zmienić, nie ma problemu. ☺. Przecież nie będę przeglądał wszystkich avatarów na forum przed dodaniem "swojego". Pozdrawiam. [emoji846] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panga1 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 witam,dziękuję za odpowiedzi musze na spokojnie teraz przeanalizować,niektóre nazwy już istnieją niektóre trzeba posprawdzać jeśli coś wybiorę to dam info i przynety trafią do szczęśliwca.jeszcze raz wielkie dzięki,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel S Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 spinn-world.pl może coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 To może Spiningowe Przynęty Ponadczasowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panga1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 witam ,nazwa została wybrana najbliżej byli kolega novis i theslut i to oni dostaną przynęty ,wszystkim bardzo dziękuję i pozdrawiam nazwa sklepu to FISHINGBAITS.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Powitać,Nie spodziewałem się zupełnie tego. W zasadzie już o tym zapomniałem.Ale dziękuję za miłą niespodziankę. Jeżeli kolega P-1 (szkoda, iż nie znam imienia) ma chęć obdarowania mnie, to tylko wspomnę, iż będę na Targach w Poznaniu w pierwszy dzień, czyli piątek. Jeżeli kolega P-1 też, miło będzie poznać.Jeżeli nie, zgadamy się na priv. Dziękuję serdecznie za wyróżnienie i do ewentualnego zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Piotrze, nie będziesz w Poznaniu w sobotę???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Gratulacje dla zwycięzców. Szkoda jednak, że nie wygrała najlepsza tutaj propozycja czyli oqrwazaczep.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 To dlatego nie wygraly moje propozycje,bo chyba za Polsko-brzmiace:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Piotrze, nie będziesz w Poznaniu w sobotę???!!! Robert, dzięki uprzejmości Hubertusa jadę w piątek. Dość mam sobotniego tłoku. Nie martw się, odwiedzę Cię w Wawce. Na pewno spotkam się z Gawłem. I inynych kumpli też zobaczę. Wiesz,że mam ich dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 To przytul Huberta ode mnie (a jest co przytulać) i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Nieskromnie mówiąc ja (my) znowu ja (my), nie ma to jak niekończące się pasmo sukcesów ????. Życzę aby wybrana nazwa szczęśliwa dla biznesu była. I w związku z tym chyba dobrze że moje (nasze) propozycje były tylko blisko, bo jakby co to nie będzie na nas ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi