Krzysiek79 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Będąc ostatnio na rybach telefon wpadł do wody. Po rozebraniu i wysuszeniu wszystko działa prócz aparatu. Jako że to Samsung Galaxy s5 k zoom aparat na obiektyw i nic nie mogę znaleźć w necie czy ten obiektyw się rozbiera , jedyne co znalazłem to s4 k zoom.Może jakiś specjalista od telefonów coś podpowie, czy obiektywy w tych modelach są identyczne? bawić się samemu czy lepiej oddać do serwisu, albo co gorsze szukać już nowego obiektywu i wymienić na nowy całość?Szkoda telefonu bo zdjęcia i filmy robił super i na ryby jest w sam raz.[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Będąc ostatnio na rybach telefon wpadł do wody.(...)Tak to się kończy, jak telefon samopas na ryby łazi... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Tak to jest jak się kilka razy nie przeczyta tekstu przed wysłaniem.[emoji12] Ponad dwa lata i zero zanieczyszczeń wewnątrz obiektywu a teraz mam jeszcze wodę.[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi