biker1 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam Koledzy. Mam pytanie co do blanku Blank AiRockfish N.S. Black Hole Korea - S-8621-UL-S 2,62cm.Czy ktoś z was już robił na blankach z tej serii pojawiły się jakis czas temu w BRC.Planuję zrobić sobię wędkę na klenia jazia pod multiplikator.Przynęty to obrotówki i woblerki. Łowiska Odra i inne mniejsze rzeczki.Czy się ten blank sprawdzi pod takie zadania a może jakieś inne propozycje blanków tej długości. Proszę o pomoc i wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam i podpinam się do tematu .Mnie bardziej pod okonia na rzekę 274 cmS-902ML-T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalKubik Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 witam, właśnie zrobiłem sobie wędkę na tym eksperymentalnym blanku S-732UL-T pod okonia (1-6g). mogę dać znać, jeżeli jesteście zainteresowani. wędkę będę miał niedługo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam...napisz coś jak odbierzesz i połowisz...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi