Skocz do zawartości

GoFish Cam, alternatywa, która zniszczy WaterWolfa?

Rekomendowane odpowiedzi

A co jeżeli by połączył zamówienie i zamówił 20 szt ?

Może było by tak lepiej .

Rodu wolał bym nie. Głównym powodem jest fakt, że trzeba to później porozsyłać jakoś do ludzi. Większa paczka zbiorcza do PL to automatycznie większa wartość. Kurierzy za ubezpieczenie paczek na dużą kasę kasują konkretnie. Poza tym mam niemiłe doświadczenia z usługami paczkowimi w PL. Jeszcze nigdy nie zginęły mi przynęty wysłane poza PL, w PL już kilka paczek sie rozpłynęło. Dochodzenie swego później na odległość nie byłoby miłe.

Dziś po południu przyszedł już pierwszy przelew (wow, ale szybko). Proszę po wykonaniu przelewu o inormacje na priv w odpowiedzi do wiadomości, które Wam rano wysłałem. W tytule przelewu jest imię i nazwisko a ja nie znam wszystkich Waszych danych.

Pozdr

M

Panowie jak narazie dotarło tylko 2 wpłaty. Czekamy na pozostałe 5.

Pozdr

M

Z tymi przelewami na nr Iban zawsze są problemy tym bardziej, że drugi raz dopiero to robię. Poprzednio przelewał mi kolega, dziś byłem w banku i przelałem na inne konto bankowe, jak kasa przejdzie to tym razem mam nadzieję, że uda się puścić prosto do Ciebie.

Pomocy!

Potrzebne są:

Nazwa banku

Miejscowość banku

Kraj banku

Spokojnie... Nie potrzeba. Idź do oddziału, jak masz problem i pomogą w 3 minuty. Tylko kraj wybierasz, bank jest identyfikowany po numerze rachunku. Nic wiecej :). U mnie był problem w USD, bo prowizja wyskakiwała 40pln, przelałem w EUR.

Spokojnie... Nie potrzeba. Idź do oddziału, jak masz problem i pomogą w 3 minuty. Tylko kraj wybierasz, bank jest identyfikowany po numerze rachunku. Nic wiecej :). U mnie był problem w USD, bo prowizja wyskakiwała 40pln, przelałem w EUR.

Potrzeba, przelewam przez internet i aplikacja nie puszcza przelewu bez tych danych.

Z tymi przelewami na nr Iban zawsze są problemy tym bardziej, że drugi raz dopiero to robię. Poprzednio przelewał mi kolega, dziś byłem w banku i przelałem na inne konto bankowe, jak kasa przejdzie to tym razem mam nadzieję, że uda się puścić prosto do Ciebie.

IBAN to skrot International Bank Account Number. Oczywiscie tylko w Polsce sa problemy z przelewami bo przeciez po co komus ulatwiac zycie. Ten kraj chyba nie znormalnieje.... Kiedys probowalem cos wyslac z PL i sie baba uparla, ze musze podac kod pocztowy, to jej tlumacze ze nie ma czegos takiego jak kod pocztowy w Irlandii i dostalem odpowiedz, ze w takim razie nie mozemy tego wyslac bo ja musze tu kod wpisac...

Byłem 11 ,więc jeżeli się wykrusza poprzednik , to poproszę o dane do przelewu .

Rodu z tego co widze byles 13 a kolega, ktory sie wykruszyl byl 12 wiec nic sie nie zmienia.

Ja naprzyklad w ogóle nie dostałem danych do wpłaty ;) ale mówię jak pierwszy z kolejki po mnie reflektuje rozproszę

Nie dostales danych bo na liscie jestes na pozycji nr 12. Tak ciezko sprawdzic kilka postow wstecz?

Pozdr

M

Panowie dziś przyszedł 4 przelew. 

Jeszcze 3 osoby i zamawiamy.  Prosił bym o informacje z Waszymi imionami i nazwiskami na priva w wiadomościach, które Wam wysłałem bo ciężko mi dojść kto jest kto a mój mądry bank poza imieniem i nazwiskiem na wydruku mi nic nie pokazuje, heh.

Pozdr

M

olabo - wplacone

DeepRunner - wplacone

Roberto

Artur1125 - wplacone

volkswagen

Tomek88 - wplacone

adashhh

Panowie czekamy do wtorku wieczorem do 20 na potwierdzenia przelewow. Mysle, ze bylo wystarczajaco czasu zeby to ogarnac. We wtorek o 20 lecimy dalej z osobami z listy.

Jeden z kolegow nawet nie odczytal mojego priva z danymi do przelewu...

Pozdr

M

• Like 3