Melanzyk Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Siemka. Osobom z pierwszej 10-tki przesłałem dane do przelewu. Po otrzymaniu wszystkich składam zamówienie. O wszystkim będę informował w wątku. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A co jeżeli by połączył zamówienie i zamówił 20 szt ?Może było by tak lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Melanzyk olabo DeepRunner Roberto Artur1125 - Przelane 380zł volkswagen Tomek88 adashhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hombre06 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Też bym się pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A co jeżeli by połączył zamówienie i zamówił 20 szt ?Może było by tak lepiej . Rodu wolał bym nie. Głównym powodem jest fakt, że trzeba to później porozsyłać jakoś do ludzi. Większa paczka zbiorcza do PL to automatycznie większa wartość. Kurierzy za ubezpieczenie paczek na dużą kasę kasują konkretnie. Poza tym mam niemiłe doświadczenia z usługami paczkowimi w PL. Jeszcze nigdy nie zginęły mi przynęty wysłane poza PL, w PL już kilka paczek sie rozpłynęło. Dochodzenie swego później na odległość nie byłoby miłe. Dziś po południu przyszedł już pierwszy przelew (wow, ale szybko). Proszę po wykonaniu przelewu o inormacje na priv w odpowiedzi do wiadomości, które Wam rano wysłałem. W tytule przelewu jest imię i nazwisko a ja nie znam wszystkich Waszych danych. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Byłem chyba 11 -jeżeli ktoś rezygnuje to proszę o informację .Jeżeli nie , to oczywiście idę z 2 dziesiątką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Panowie, przepraszam ale nie ogarne tego zamówienia. Jesli ktoś ogarnie to zamnie to oczywiscie pisze sie na kamere. Za duzo spraw teraz i jednak nie połacze wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Panowie jak narazie dotarło tylko 2 wpłaty. Czekamy na pozostałe 5. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Panowie jak narazie dotarło tylko 2 wpłaty. Czekamy na pozostałe 5. PozdrMJa moge juz dzisiaj przelać jak pozostali nie są chętni [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 jak któryś z panow ma wielką chęć to moge odstąpić swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 jak któryś z panow ma wielką chęć to moge odstąpić swoje miejsce Jak moge to poproszę [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Panowie jak narazie dotarło tylko 2 wpłaty. Czekamy na pozostałe 5. PozdrMZ tymi przelewami na nr Iban zawsze są problemy tym bardziej, że drugi raz dopiero to robię. Poprzednio przelewał mi kolega, dziś byłem w banku i przelałem na inne konto bankowe, jak kasa przejdzie to tym razem mam nadzieję, że uda się puścić prosto do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Pomocy! Potrzebne są: Nazwa bankuMiejscowość bankuKraj banku Edytowane 14 Lutego 2017 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Pomocy! Potrzebne są: Nazwa bankuMiejscowość bankuKraj bankuSpokojnie... Nie potrzeba. Idź do oddziału, jak masz problem i pomogą w 3 minuty. Tylko kraj wybierasz, bank jest identyfikowany po numerze rachunku. Nic wiecej . U mnie był problem w USD, bo prowizja wyskakiwała 40pln, przelałem w EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Spokojnie... Nie potrzeba. Idź do oddziału, jak masz problem i pomogą w 3 minuty. Tylko kraj wybierasz, bank jest identyfikowany po numerze rachunku. Nic wiecej . U mnie był problem w USD, bo prowizja wyskakiwała 40pln, przelałem w EUR.Potrzeba, przelewam przez internet i aplikacja nie puszcza przelewu bez tych danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Potrzeba, przelewam przez internet i aplikacja nie puszcza przelewu bez tych danych.To pisz do Melka... U mnie poszło, w ING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Byłem 11 ,więc jeżeli się wykrusza poprzednik , to poproszę o dane do przelewu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja naprzyklad w ogóle nie dostałem danych do wpłaty ale mówię jak pierwszy z kolejki po mnie reflektuje rozproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja czekam na dodatkowe dane od Melka i przelewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ja też czekam na dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Z tymi przelewami na nr Iban zawsze są problemy tym bardziej, że drugi raz dopiero to robię. Poprzednio przelewał mi kolega, dziś byłem w banku i przelałem na inne konto bankowe, jak kasa przejdzie to tym razem mam nadzieję, że uda się puścić prosto do Ciebie.IBAN to skrot International Bank Account Number. Oczywiscie tylko w Polsce sa problemy z przelewami bo przeciez po co komus ulatwiac zycie. Ten kraj chyba nie znormalnieje.... Kiedys probowalem cos wyslac z PL i sie baba uparla, ze musze podac kod pocztowy, to jej tlumacze ze nie ma czegos takiego jak kod pocztowy w Irlandii i dostalem odpowiedz, ze w takim razie nie mozemy tego wyslac bo ja musze tu kod wpisac... Byłem 11 ,więc jeżeli się wykrusza poprzednik , to poproszę o dane do przelewu .Rodu z tego co widze byles 13 a kolega, ktory sie wykruszyl byl 12 wiec nic sie nie zmienia. Ja naprzyklad w ogóle nie dostałem danych do wpłaty ale mówię jak pierwszy z kolejki po mnie reflektuje rozproszęNie dostales danych bo na liscie jestes na pozycji nr 12. Tak ciezko sprawdzic kilka postow wstecz? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 To pisz do Melka... U mnie poszło, w ING.Ile zaplaciłeś prowizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Nie pamiętam . Na pewno nie 40pln, coś około dyszki chyba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Panowie dziś przyszedł 4 przelew. Jeszcze 3 osoby i zamawiamy. Prosił bym o informacje z Waszymi imionami i nazwiskami na priva w wiadomościach, które Wam wysłałem bo ciężko mi dojść kto jest kto a mój mądry bank poza imieniem i nazwiskiem na wydruku mi nic nie pokazuje, heh. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 olabo - wplaconeDeepRunner - wplaconeRobertoArtur1125 - wplaconevolkswagenTomek88 - wplaconeadashhh Panowie czekamy do wtorku wieczorem do 20 na potwierdzenia przelewow. Mysle, ze bylo wystarczajaco czasu zeby to ogarnac. We wtorek o 20 lecimy dalej z osobami z listy. Jeden z kolegow nawet nie odczytal mojego priva z danymi do przelewu... PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi