demo69 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jak się sprawy mają? Zamówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Sebo anilag Rodu Panowie, Adam się wycofał, odzewu od pozostałej 2-ki nie ma, przelewów także więc Wasza kolej. Dajcie znać czy mam wysyłać dane do przelewu. Anilag piszesz się czy odstępujesz miejsce? Następny w kolejce jest Godski. Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Przegapiłem temat.Przesylaj wszystkie potrzebne dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Przesyłaj do mnie dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Nie ma co się chowac olabo-Wojciech Wozniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Panowie... Ogarniajcie się ciut szybciej. Dokładnie miesiąc temu dostaliśmy dane do przelewu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Panowie... Ogarniajcie się ciut szybciej. Dokładnie miesiąc temu dostaliśmy dane do przelewu . dokładnie dziś dostałem dane i kasa poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Przelew poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jest kaska od Sebo i Rodu. Jeszcze antilag. Pisze do niego wiadomosci, ktore on odczytuje. Jak nie bedzie odpowiedzi do jutra w poludnie to pisze do Godskiego i zamkniemy ten temat. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 dzięki wymiksowuje się, nie zajmuję kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jakby się coś zwoniło to jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ok, zaraz wysyłam wiadomości do kolejnych 2 osób, czyli Godski i hm62 bo kumpel tu z Ire poszalał za bardzo z zakupami wędkarskimi i się wycofał więc 3 kamerka zapisana na moje konto (2 dla mnie) się zwalnia. Panowie dziś wchodząc na stronę zauważyłem coś takiego. Jak się okazało zmienili datę szacowanej dostawy z marzec 2017 na maj 2017 Zwracam się więc z prośbą do osób, które juz wpłaciły kasę czy są dalej z nami czy może chcą się wycofać bo jak widać wysyłka się opóźni. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja czekam , nie ma z tym problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Spoko, ja też czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Maćku moje zdanie znasz :-) Edytowane 11 Marca 2017 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Spora zmiana czasowa ,A czy podali przyczynę tej zmiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja poczekam bez stresu , ale monituj ich Maćku żeby numeru żadnego nie odwinęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja poczekam bez stresu , ale monituj ich Maćku żeby numeru żadnego nie odwinęli.Tomek jak odwinal numer bedzie po ptakach. Nie mam na to wplywu. Tak to juz bywa z inwestowaniem w start-upy. Ostatnio pisali ze udalo im sie obnizyc koszty produkcji wiec chyna cos robia. Byli tez na jakis targach w Niemczech. Tam maja odbiorce ba 2000 kamer rocznie ciekawy jestem po ile beda u Szwabow. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jak byli na targach i odpowiedzialne osoby pozowały twarzą to raczej nie firma krzak, spokojnie w razie "wu" wpłacając zdawaliśmy sobie sprawę z ryzyka, ale żyje myślą, że będzie dobrze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ja poczekam do maja ale gdyby zrobili taki nr jeszcze raz to chyba przesadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 ok. Poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ja poczekam do maja ale gdyby zrobili taki nr jeszcze raz to chyba przesadzą. olabo każdy widział na co się pisze. Trzeba być dobrej myśli Kamerki zamówione, jak się okazało można zapłacić przez PayPal i tak też zrobiłem. Jakby nie było PayPal daje payment protection więc jakieś tam zabezpieczenie raczej jest.Na dniach podliczę wszystko i uworze grupe z wszystkimi zainteresowanymi. Tam będzie wiecej informacji.Strasznie zamotane mam najbliższe 2 tygodnie więc to może być ciut później. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Spoko,nie boje się i rozumiem ze ryzyko było ale w nieskończoność tez nie można czekać prawda?W czerwcu jadę na Ebro i kamerka by się zdała [emoji3]Jestem dobrej myśli i dzięki za odgarnianie tematu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Czekamy, czekamy . https://m.youtube.com/watch?v=3ya_NbZR5QM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi