Skocz do zawartości

GoFish Cam, alternatywa, która zniszczy WaterWolfa?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie ostatnio dostalem telefon od wlasciciela GoFish Cam. Zapewnil o wysylce priorytetowej 15 grudnia. Podziekowal za wiare w projekt i przepraszal za obsuwki czasowe. Ogolnie zajebiscie ze chcialo mu sie wogole dzwonic do ludzi. Bardzo fajne podejscie do klienta. Mowil ze zalezy im na zbudowaniu spolecznosci i takie tam.

Pozdr

M

• Like 4

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Wczoraj ok 21 mojego czasu dostałem meila. Jestem okrutnie chory i nie miałem już siły go tu wklejać.

Hi Maciej,

I just wanted to let you know your order has now been processed and will be picked up tonight by the shipping company. Our system will update all the tracking/order status information by Monday morning and an email will be sent to you with the tracking link. As a reminder we put the earliest priority and ship date available so it arrives next week. 

Have a great weekend and happy holidays. 

Keep an eye out for that tracking email on Monday :)

Best Regards,

Brandon Austin

Także kamerki już w drodze  :highfive: 

Pozdr

M

• Like 1

Ja jestem wyluzowany :)

"Młodzież" w dzisiejszych czasach zrobiła się leniwa i myśli, że im się wszystko należy. Z jakiej paki np GoFish cam miało by robić stronę po Polsku? :)

Dla przykładu ostatnią wiadomość jaką dostałem na skrzynkę jest "Mam pytanie co oznacza że farba jest np: transparent black?

Czym różni się od zwykłej czarnej farby?", serio? Dłużej zajęło napisanie tej wiadomości niż by zajęło sprawdzenie tego na Google. Na takie pytania oczywiście nie odpowiadam. Jak się staram pomagać wszystkim początkującym luremakerom tak w tym przypadku odesłałem do Google bo hello.

Radku z autopsji wiem, że Ty też "trochę" leniwy jesteś :P

Pozdr

M

Ja jestem wyluzowany :)

"Młodzież" w dzisiejszych czasach zrobiła się leniwa i myśli, że im się wszystko należy. Z jakiej paki np GoFish cam miało by robić stronę po Polsku? :)

Dla przykładu ostatnią wiadomość jaką dostałem na skrzynkę jest "Mam pytanie co oznacza że farba jest np: transparent black?

Czym różni się od zwykłej czarnej farby?", serio? Dłużej zajęło napisanie tej wiadomości niż by zajęło sprawdzenie tego na Google. Na takie pytania oczywiście nie odpowiadam. Jak się staram pomagać wszystkim początkującym luremakerom tak w tym przypadku odesłałem do Google bo hello.

Radku z autopsji wiem, że Ty też "trochę" leniwy jesteś :P

Pozdr

M

Jestem ;)

Czasami jedno pytanie i jedna szybka odpowiedz zaoszczędza kupę czasu. Google wie szystko tylko czas na szukanie :)

Proponuje nie ciągnąć tematu bo wszyscy czekają na info że kamery są u Ciebie :D

Ale przesyłka zmienia swoje położenie , czy nadal w tym biurze celnym ?

Zmienila 22-go grudnia z biura celnego na DPD w tym niemieckim mieście.  Do dziś żadnych zmian. Dziś będę dzwonił do DPD i spróbuje się coś dowiedzieć.

Pozdr

M

• Like 1

Już wiem w czym był problem. Zapłaciłem dziś 194,91€ opłat celnych.

Wysłali mi meila, że mam zapłacić a Gmail go skatalogował jako niebezpieczny i dlatego go nie widziałem.

Dzwoniąc do DPD Irleand nie bardzo wiedzieli jak mi pomóc i co się z paczką dzieje. W DPD UK również. 

Pozdr

M

• Like 2

Czyli drgnęło , teraz pójdzie już z górki.

Myślę, że tak.

Wczoraj po ponad 40min na telefonie doszedłem w czym był problem i zapłaciłem opłaty celne.

Jan 05, 20184:48 PM
In transit.Dpd, 0160, Raunheim (DE)
Jan 05, 20182:10 PM
Import / Export processing.Dpd, 0161, Raunheim (DE)

Od razu pojawiły się nowe pozycje w śledzeniu przesyłki. Heh, a można to było zapłacić 22-go gdyby nie ten e-mail.... Ehh

Pozdr

M

• Like 1