Melanzyk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Otwiera Panie i dawaj foty ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Otwiera Panie i dawaj foty ????????Otworze, za 2-3dni pewnie...Tyle mam wlasnie czasu kuwa... PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Melek gratuluję . Trzymałem kciuki za inicjatywę Otwórz za dwa dni o 15:23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Szkoda, że ta historia zbliża się do końca. Śledziem z dużym zainteresowaniem, wolny od emocji. Teraz tylko pozostaje Wielki Finał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Szkoda, że ta historia zbliża się do końca. Śledziem z dużym zainteresowaniem, wolny od emocji. (...)W sumie też po cichu liczyłem na kolejny "zwrot akcji" Maciej, jestem pełen podziwu że Ci się chciało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Melek gratuluję . Trzymałem kciuki za inicjatywę Otwórz za dwa dni o 15:23 A co wtedy bedzie bo nie kumam? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 A co wtedy bedzie bo nie kumam? PozdrMRocznica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 W sumie też po cichu liczyłem na kolejny "zwrot akcji" Maciej, jestem pełen podziwu że Ci się chciało!!!E tam, to nic takiego. Jeszcze jest wielka niewiadoma bo nie wiem co jest w srodku haha Zrobiłem to bo sie slinilem na te kamerki jak tylko wypatrzylem je w necie. Uwielbiam filmowac, uwielbiam lowic a WaterWolf jest po prostu słaby. Skonczylo sie chyba dobrze bo raczej cegiel w srodku nie ma hehe PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Rok minie za dwa dni , bedzie okazja do świętowania W końcu to premiera na jerku A poważniej , to Ciekaw jestem pierwszych Waszych opinii , jak sie sprawuje kamerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Melek lepiej sprawdź [emoji4] już gdzieś widziałem jak gościu na necie podniecony jak „żaba kałużą” zajmuje się unboxingiem nowego iPhone - otwiera opowiada a tu w środku drewniana kostka owinięta 100000000000 razy folia [emoji2]???? mina tego jegomościa bezcenna - czego oczywiście Wam nie życzę [emoji4] Liczę na unboxing z happyendem bo nie ukrywam, że podobnie jak Robert śledzę wątek od samego początku [emoji6] Pozdro i wielki Szacun za wytrwałość ! Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 9 Stycznia 2018 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Cholera tylu fanow ze chyba musze zaklepac wizyte u barbera i jakos sie odpicowac, haha PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Koniecznie, szczególnie do fotki z otwartym pudłem Ja jestem kolejnym fanem i strasznie ciekawym, jak rzeczywistość ma się do oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Chyba musze asystentki w bikini zatrudnic z taka baza fanow PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Koniecznie Prezentacja to podstawa, odpowiednie asystentki +1000 do za...........ści A na poważnie, to czekam na jakiś rzetelny test w Twoim wykonaniu. Potrafisz filmować i masz doświadczenie z innymi produktami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Coś pięknego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Super je widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 ... konfetti było?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 ... konfetti było?... Nie było, wrocilem z pracy i na szybko zrobilem unboxing bo ludzie przyciskaja a bylem na nogach 27h więc nie bylo czasu na kombinacje. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Czyli szybkie rachu - ciachu a efekt jest...zasłużyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ale temat ucichł PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ucichł, ale czekamy na wasze wrażenia i opis sprzętu.Warto było czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Mam filmik z praca przynęt , może wieczorem coś wstawię Na basenie bomba, widać duża różnicę do WW w jakości. Nad jeziorem już takiej różnicy nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Mam filmik z praca przynęt , może wieczorem coś wstawięNa basenie bomba, widać duża różnicę do WW w jakości. Nad jeziorem już takiej różnicy nie było.Dawaj, dawaj . Moja czeka grzecznie w pudełku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi