hm62 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Swoją moczyłem w jeziorze,klasa przejrzystości jeziora ,nie wiem jak to ująć pierwsza, kryształ :-) a jakoś nagrywania jak dla mnie bomba :-), normalnie malina, już nie mogę doczekać się maja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekm Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Czy testowaliście już zasięg pracy tzn. z jakiej głębokości i odległości kamerka płynnie wysyła sygnał? ile trzyma bateria?obecnie bawię się WaterWolfem ale możliwości oglądania pracy przynęty i podwodnego życia w czasie rzeczywistym kusi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Czy testowaliście już zasięg pracy tzn. z jakiej głębokości i odległości kamerka płynnie wysyła sygnał? ile trzyma bateria?obecnie bawię się WaterWolfem ale możliwości oglądania pracy przynęty i podwodnego życia w czasie rzeczywistym kusi....WiFi nie działa pod wodą więc nie możliwości oglądania co się dzieje z przynętą w czasie rzeczywistym. Możliwości kamery opisuje w pierwszym wpisie Melek. A tak to wygląda w praktyce : https://www.youtube.com/watch?v=_0lrQQ-2p_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Przestańcie wierzyć w te reklamy... Byłem dwa dni temu nagrać pracę przynęty. Włączyłem wifi, połączyłem się z kamerą i wszystko fajnie. Wrzuciłem na wędce 2,4m kamerkę 20cm pod wodę i te 2,4 m od telefonu szedłem po pomoście z kamerą pod tafla wody i już nie miałem podglądu bo Wifi nie działało ...Tyle z praktyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Przestańcie wierzyć w te reklamy...Byłem dwa dni temu nagrać pracę przynęty. Włączyłem wifi, połączyłem się z kamerą i wszystko fajnie. Wrzuciłem na wędce 2,4m kamerkę 20cm pod wodę i te 2,4 m od telefonu szedłem po pomoście z kamerą pod tafla wody i już nie miałem podglądu bo Wifi nie działało ...Tyle z praktyki .Dawaj lepiej filmy z pracy przynęty pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Przestańcie wierzyć w te reklamy...Byłem dwa dni temu nagrać pracę przynęty. Włączyłem wifi, połączyłem się z kamerą i wszystko fajnie. Wrzuciłem na wędce 2,4m kamerkę 20cm pod wodę i te 2,4 m od telefonu szedłem po pomoście z kamerą pod tafla wody i już nie miałem podglądu bo Wifi nie działało ...Tyle z praktyki . Ale ze co? W której reklamie mówiono, ze Wi-Fi działa pod woda? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 W akwarium łapie 30cm słup wody już powoduje zakłócenia i to pewnie graniczna wartość, jakby chcieć ciągać swimbaity po płyciźnie to można się pokusić o próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 https://youtu.be/ZShaSNFGQyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 https://youtu.be/ZShaSNFGQycA Ty już kłusujesz . Do maja nie możesz zaczekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Dawaj lepiej filmy z pracy przynęty pod wodą.Andrzejku to zdecyduj się Dla Ciebie za kłusownika robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Andrzejku to zdecyduj się Dla Ciebie za kłusownika robiłem Wystarczy kotwy zdjąć. PSR czuwa i mandacik byłby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Wystarczy kotwy zdjąć. PSR czuwa i mandacik byłby .Niby za co okonie łowił ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Niby za co okonie łowiłWłaśnie okonie łowić mogę , u mnie biorą na takie rzeczy Edytowane 8 Lutego 2018 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Czy ktoś z Was miał lub ma Waterwolfa, ewentualnie go urzywał i może porównać oba rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 widzę kilka zalet w porównaniu do WW ale też kilka rzeczy brakuje , gdyby połączyć obie = kamera idealna każdy ma inne odczucia Mi pasowało to że WW naturalnie pływał i trzeba było go dociążać wg potrzeb, GoFish Cam od razu jest tonący i nie ma możliwości regulacji.WW widzieliśmy po wyjęciu z wody czy jeszcze nagrywa bo czerwone pulsujące światło było widoczne przez obudowę a w GoFish nie widzimy już.Do WW była większa ilość mocowań również dla łowiących na grunt (karpiarzy). GoFish ma to wifi dzięki czemu możęmy sobie po wyjęciu kamery obejżeć film czy pobrać go na telefon.Długo by porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Kolejny testowy filmik na lodzie Edytowane 12 Lutego 2018 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Jakie macie patenty zeby nie stracic Kamerki w czasie trola? Poniżej link do konkurencyjnej kamerki, gdzie duża przynęta zachacza o drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) w drugiej czesci filmu można zobaczyc co potrafi GoFish widocznosc i jakosc wymiata Edytowane 11 Marca 2018 przez radekc1991 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Radek fajne masz filmiki testowe ale ten nie jest miarodajny jeżeli chodzi o porównanie jakości ponieważ jest bardzo płytko i bardzo dobre oświetlenie, nie mniej, szkoda że się nie załapałem na ten zbiorowy zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Radek fajne masz filmiki testowe ale ten nie jest miarodajny jeżeli chodzi o porównanie jakości ponieważ jest bardzo płytko i bardzo dobre oświetlenie, nie mniej, szkoda że się nie załapałem na ten zbiorowy zakup.Przyjdzie sezon to będą filmy w trolu na odpowiednich głębokościach tylko przejrzystość wody w tym jeziorze akurat wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_LFC Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dobry sprzęt. Zamawiał już ktoś to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dobry sprzęt. Zamawiał już ktoś to?poczytaj temat od początku... 10 osób już ma kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Chyba już się popsuły bo nic nie nagrywaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Przebrnąłem przez te 12 stron. Było ciekawie, atmosfera gęstniała. Już prawie byłem pewny, że wtopa, a tu proszę, kamerki dotarły.Noszę się z zamiarem zakupu w celach porównawczych. Utopiłem jednego WW, drugiego nabyłem, ale od dawna oglądam te reklamy z Gofish, tylko jakoś pewności nie miałem, czy to nie jest jakaś lipa. Ktoś ostatnio kupował? Szybko wysyłają, czy dalej trzeba czekać miesiącami i latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi