radeqs Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Ja kupiłem na ebayu w UK. Przy wysyłaniu do Polski nie ma ryzyka, że naliczą cło czy VAT, bo UK to jeszcze UE, a cena porównywalna do tej w USA. Pod koniec czerwca będę nagrywał m.in Twoje przynęty w akcji w morzu Barentsa :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 U mnie jak na razie filmuje tylko pracę gum :-)kaczki nie chcą brać udziału w tym castingu :-)ale jakość nagrywania powala, dzisiaj także ja pomocze może coś fajnego nagra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Czekam na ujęcia Twoich rybsonów w akcji : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Ja kupiłem na ebayu w UK. Przy wysyłaniu do Polski nie ma ryzyka, że naliczą cło czy VAT, bo UK to jeszcze UE, a cena porównywalna do tej w USA. Pod koniec czerwca będę nagrywał m.in Twoje przynęty w akcji w morzu Barentsa :-)Daj namiar na tego sprzedawcę. Bo mam zamiar kupić.Może ktoś się znudził i chce opchnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Daj namiar na tego sprzedawcę. Bo mam zamiar kupić.https://www.ebay.com/itm/GoFish-Cam-1080p-HD-Fishing-Camera-Under-Water-Waterproof-Video-Float-Trolling/273026459275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Panowie jakies pierwsze ujęcia nagrane? Podzielcie sie materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Chętnie ale narazie walczę z kamerką, coś ją boli i nie chce nagrać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Czyli ze co, jednak nie zniszczyla i WaterWolf wroci do lask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Ja przyznam się szczerze, że dopiero wczoraj nagrałem pierwsze ujęcia. Jakościowo dużo lepiej, lecz kamerka ma swoje minusy. Jest dość mocno tonąca co troszke przeszkadza w trollowaniu na wodzie 3-4m. Dodatkowo z tego co nagrałem wczoraj to widze, ze nie do konca sie poziomuje (brakuje jej czegoś plywajacego od góry). Moje ujecia wyszly kopniete o jakieś 100st... Moze byc, ze za szybko plynalem (nie spowalnialem sie). Pokombinuje coś jutro nagrać. Ostatnio probowalem tez opcje na plytkiej wodzie ze splawikiem trollingowym z przodu. Niestety wtedy myslalem ze wystarczy wlaczyc jak w Water Wolfie i nie zacząłem nagrywać, lol W planie jest tez proba z zamocowaniem od góry plywadelka, które jest w zestawie z Water Wolfem. To powinno załatwic problem poziomowania się i mocnego tonięcia. Wczoraj nagralem 1080p 60klatek na sekundę i niestety wyszlo tylko 82minuty. Na jutro zbije ilość klatek do 30 tylko bo jednak wolę więcej nagrać niż mieć slow motion. Zejśćie do 720p jak w Waterwolfie zwiększyło by długość nagrywania ale wtedy po co zmieniać, jak chodziło głównie o to 1080p. Tyle ode mnie narazie. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej20060 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 I co jak kamerka panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ja swoją odpalę najprawdopodobniej dopiero w czerwcu... 2019 . Na razie obserwuję wątek, czekam na opinie i filmy z pozostałych kamer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Jako posiadacz ww czekam z niecierpliwością na szersza recenzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Czy ta kamera nagrywa dłuższe kawałki niż 30 sekund? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ktoś z tych co kupili w przedsprzedaży chce sprzedać dobrej cenie? Jak coś to proszę o info... Może się skuszę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Wiem że Radek chce sprzedać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ktoś z tych co kupili w przedsprzedaży chce sprzedać dobrej cenie? Jak coś to proszę o info... Może się skuszę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Jest na giełdzie: http://jerkbait.pl/topic/114777-s-kamera-podwodna-gofish-cam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Gdyby ktos chetny to 500 do wziecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 No i jak te kamerki? Dają radę? Mało filmów. Nie wiem, czy wchodzić w to. Utopiłem już 2 WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 No i jak te kamerki? Dają radę? Mało filmów. Nie wiem, czy wchodzić w to. Utopiłem już 2 WW a czemu utopiłeś ? chyba nie przez mocowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Cały sezon za nami i nie ma ani jednego konkretnego filmu z tej kamerki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Czy ktoś może napisać jakie są losy kamery GoFish Cam? Czy ktoś miał w rękach? Trochę czasu już minęło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi