Skocz do zawartości

GoFish Cam, alternatywa, która zniszczy WaterWolfa?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupiłem na ebayu w UK. Przy wysyłaniu do Polski nie ma ryzyka, że naliczą cło czy VAT, bo UK to jeszcze UE, a cena porównywalna do tej w USA. Pod koniec czerwca będę nagrywał m.in Twoje przynęty w akcji w morzu Barentsa :-)

Daj namiar na tego sprzedawcę. Bo mam zamiar kupić.

Może ktoś się znudził i chce opchnąć?

• 2 tygodnie później...

Ja przyznam się szczerze, że dopiero wczoraj nagrałem pierwsze ujęcia.

Jakościowo dużo lepiej, lecz kamerka ma swoje minusy. Jest dość mocno tonąca co troszke przeszkadza w trollowaniu na wodzie 3-4m. Dodatkowo z tego co nagrałem wczoraj to widze, ze nie do konca sie poziomuje (brakuje jej czegoś plywajacego od góry). Moje ujecia wyszly kopniete o jakieś 100st... Moze byc, ze za szybko plynalem (nie spowalnialem sie). Pokombinuje coś jutro nagrać. Ostatnio probowalem tez opcje na plytkiej wodzie ze splawikiem trollingowym z przodu. Niestety wtedy myslalem ze wystarczy wlaczyc jak w Water Wolfie i nie zacząłem nagrywać, lol  :lol:

W planie jest tez proba z zamocowaniem od góry plywadelka, które jest w zestawie z Water Wolfem. To powinno załatwic problem poziomowania się i mocnego tonięcia.

Wczoraj nagralem 1080p 60klatek na sekundę i niestety wyszlo tylko 82minuty. Na jutro zbije ilość klatek do 30 tylko bo jednak wolę więcej nagrać niż mieć slow motion. Zejśćie do 720p jak w Waterwolfie zwiększyło by długość nagrywania ale wtedy po co zmieniać, jak chodziło głównie o to 1080p.

Tyle ode mnie narazie.

Pozdr

M

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...