Skocz do zawartości

GoFish Cam, alternatywa, która zniszczy WaterWolfa?

Rekomendowane odpowiedzi

Godski poczekajmy na resztę, niech się wypowiedzą czy na 100% w to wchodzą. Może nie starczyć dla wszystkich. 

Wolę tu napisać czarno na białym jak sprawa wygląda żeby póżniej nie było pier....dzielenia, że Melek kase zawinął. Ja poddałem pomysł, jeżeli dojdzie do transakcji wszystko rozliczone będzie do jednego grosza bo jak coś robię to robię to dobrze. Trzeba się liczyć z kursami wymiany i takie tam pierdoły. 

Pozdr

M

• Like 2

Panowie żeby byc fair wobec wszystkich obowiązuje kolejność zgłoszeń. Poniżej sporządziłem listę chętnych.

Melanzyk - 3 szt. - potwierdzone
olabo
DeepRunner - potwierdzone
Roberto
Artur1125 - potwierdzone
volkswagen
Tomek88 - potwierdzone
adashhh

Lista rezerwowa.

Sebo 
anilag - potwierdzone
Rodu - potwierdzone
godski - potwierdzone
hm62 - potwierdzone
radekc1991 - potwierdzone
K-pon - potwierdzone
borys1 - luty, potwierdzone
XXXXX - użytkownik z priv, który chciał zostać anonimowy.

Czekamy na odpowiedź 4 chętnych z pierwszej 10-tki, jak się nie zdecydują to wskakują osoby z listy rezerwowej.
Z tego co widzę na drugiej liście jest juz 9 kamer więc może ktoś z tej listy zechce się zając zebraniem kasy i zrobieniem drugiego zamówienia?

U mnie niestety może być nawet ciut drożej z racji podwójnego przewalutowywania. PLN -> € i później € ->USD. Do tego wysyłka z Irlandii do PL to też dodatkowe koszty. 

Przed chwilą zrobiłem na próbę zamówienie, żeby zobaczyć jaki będzie koszt wysyłki. Niestety śpiewają sobie aż 100USD za wysyłkę, ale w sumie nie dziwie się, jest to 10 kamer więc na pewno musi to być dobrze ubezpieczone. Pozytywem tego wszystkiego jest to, że kod, który znalazłem zadziałał i weszło 15% żniżki. Poniżej wrzucam screena.

post-49629-0-90214800-1485147854_thumb.jpg

Jak widać ze żniżką i wysyłką wyszło 933$. Po otrzymaniu kamer trzeba się liczyć z kolejną dopłatą jak dowalą cło no i będę musiał to jakoś porozsyłać, ale to jakoś napewno dogadamy.

Pozdr
M

• Like 2