godski Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Lista : 1. Melanzyk x 32. Tomek88 x 13. antilag x 14. Rodu x 15. DeepRunner x 16. Sebo x 17. adashhh x 18. volksvagen x 19. artur1125 x 110. motylw1 x 111. godski x 1 Według mnie mamy już 13 kamerek . Edytowane 20 Stycznia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Godski poczekajmy na resztę, niech się wypowiedzą czy na 100% w to wchodzą. Może nie starczyć dla wszystkich. Wolę tu napisać czarno na białym jak sprawa wygląda żeby póżniej nie było pier....dzielenia, że Melek kase zawinął. Ja poddałem pomysł, jeżeli dojdzie do transakcji wszystko rozliczone będzie do jednego grosza bo jak coś robię to robię to dobrze. Trzeba się liczyć z kursami wymiany i takie tam pierdoły. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Tomek szt 1 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja 1 sztuke na 100% bym wział ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Melek ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys1 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Czy jest szansa by z zamówieniem wstrzymać się do początku lutego?? Jeśłi tak to jak jak tylko wejdzie wypłata dopisuje się do listy i przelewam gdzie trzeba kaskę. Daj Melku znać kiedy chcesz zamawiać i na jakim etapie jest akcja.PozdrawiamBorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jestem zdecydowany, czekam tylko na jakie konto mam przelać kasę.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Panowie żeby byc fair wobec wszystkich obowiązuje kolejność zgłoszeń. Poniżej sporządziłem listę chętnych. Melanzyk - 3 szt. - potwierdzoneolaboDeepRunner - potwierdzoneRobertoArtur1125 - potwierdzonevolkswagenTomek88 - potwierdzoneadashhh Lista rezerwowa. Sebo anilag - potwierdzoneRodu - potwierdzonegodski - potwierdzonehm62 - potwierdzoneradekc1991 - potwierdzoneK-pon - potwierdzoneborys1 - luty, potwierdzoneXXXXX - użytkownik z priv, który chciał zostać anonimowy. Czekamy na odpowiedź 4 chętnych z pierwszej 10-tki, jak się nie zdecydują to wskakują osoby z listy rezerwowej.Z tego co widzę na drugiej liście jest juz 9 kamer więc może ktoś z tej listy zechce się zając zebraniem kasy i zrobieniem drugiego zamówienia? U mnie niestety może być nawet ciut drożej z racji podwójnego przewalutowywania. PLN -> € i później € ->USD. Do tego wysyłka z Irlandii do PL to też dodatkowe koszty. Przed chwilą zrobiłem na próbę zamówienie, żeby zobaczyć jaki będzie koszt wysyłki. Niestety śpiewają sobie aż 100USD za wysyłkę, ale w sumie nie dziwie się, jest to 10 kamer więc na pewno musi to być dobrze ubezpieczone. Pozytywem tego wszystkiego jest to, że kod, który znalazłem zadziałał i weszło 15% żniżki. Poniżej wrzucam screena. Jak widać ze żniżką i wysyłką wyszło 933$. Po otrzymaniu kamer trzeba się liczyć z kolejną dopłatą jak dowalą cło no i będę musiał to jakoś porozsyłać, ale to jakoś napewno dogadamy. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 potwierdzam i proszę o dane do przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jak sie zbierze 10 osob na drugiej liście to mógłbym ogarnąć zamowinie dla reszty. Maciek gdybyś pomógł troche to juz napewno ;-) Masz jeszcze jeden taki kod na 15 % ? [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Potwierdzam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Podaj dane do wpłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) . Edytowane 23 Stycznia 2017 przez olabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ja też jestem chętny! Wpisujcie mnie na rezerwową! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ja potwierdzam chęć zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ja też jestem chętny na 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jak tam? Robicie zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Tak. Na dniach, moze jutro porozsylam dane. Za 3 tyg mam targi i troche zapierdziel. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jakby ktoś zamawiał następne 10 szt to chętnie dopisze się do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jakieś info co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 No właśnie temat umarł? Radek jak tam ogarniasz drugą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jak do maja dałoby sie ogarnąć to też jestem chętny na jedną sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 No właśnie temat umarł? Radek jak tam ogarniasz drugą ekipę?Jutro przysiąde do tematu. Spisze chętnych, roześle wiadomości żeby zainteresowani potwierdzili i będziemy działać. Sory, chwilowo nie moglem ogarniac tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 To fajnie ,bo szkoda by było stracić taką kamerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi