magnum666 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Poszukuje projekt łódki 3 osobowej, wykonanej z blachy, metalu.Czy ktoś przerabiał ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Hej Wejdź na www.altavista.com wybierz państwo: polecam USA, Kanadę wpisz sobie boat plans i powinno Ci coś wyskoczyć najczęściej chcą od 1$ do 26$ za plany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Jakby interesowało mam linki do łódek ale niestety z drzewa, ale wykonanie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cru5h Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Jakby interesowało mam linki do łódek ale niestety z drzewa, ale wykonanie proste Witam Możesz mi podesłać takie plany łodzi z drewna na cru5h[at]interia.pl albo na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi