Durzy Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Widziałem gdzieś infornację, że najlepiej obsługuje zakres 40 - 140 g.Przy odpowiednim kiju zejdzie może do 30, ale te 20 to chyba zbyt optymistyczna wartość.A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz82 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 U mnie obsługuję on przynęty 200-300g i daje rade.Zobaczymy jak długo pociągnie przy takich obciążeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 4601 od 10g 5601 od 15g z dobrze dobranym kijkiem. Takie info dostałem. Górną w obydwu 120g żeby posłużyły baaaardzo długo. Takie info dzisiaj znalazłem tu na jb Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 4601 od 10g 5601 od 15g z dobrze dobranym kijkiem. Takie info dostałem. Górną w obydwu 120g żeby posłużyły baaaardzo długo. Takie info dzisiaj znalazłem tu na jb Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka dobre info znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Panowie mam problem z Abu 5601 jb awiesza mi sie wodzik na prawej stronie i boksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Sprawdz ząbek może jest starty albo nie jest dokrecony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Multiplikator b,malo uzywany nie wiem jak stwierdzić czy jest starty czy nie nie wiem jaki powinien byc Rozebralem wyczyscilem nie smarowalem jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Patrząc od dołu pod wodzikiem jest naparstek który się odkręca a w środku jest ząbek, który porusza się po ślimaku. Zobacz na schemat to będziesz wiedział o czym piszę Edytowane 1 Września 2017 przez sucks_one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Wiem o czym piszesz rozebralem caly wodzik i umylem i nasmarowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Napęd wodzika jest na plastikowej zębatce i tam bym szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Przepatrzyłem wssystkie zęby i wszystko wszystko Multiplikator 7 lat byl w szufladzie a na rybach moze 5 razy po 10 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Nie znalazlem żadnego śladu usterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Rozebrałem jeszcze raz bieżnie wodzik wymylem w benzynie i kaplem oliwki jest o 90% lepiej ale jeszcze sie (wiesza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 miałem to samo w c3 6501. pomogła wymiana przekładni wodzika i tego pazurka. w zasadzie to dopiero wymiana pazurka pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Jaki koszt i gdzie to dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Jak wodzik staje to cala bierznia staje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Jaki koszt i gdzie to dostaćTu znajdziesz odpowiedź części tanie ale transport drogi ale może sie znajdzie ktoś chętny na wspólne zakupy. http://jerkbait.pl/topic/95451-poszukuję-elementów-docisku-szpulki-w-toro-51hs/ Poprzyj to. http://jerkbait.pl/topic/32903-nowe-pomysły/?p=2199911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 na ebay.com jest sprzedawca który oferuje transport do Polski za mniej niż 4$, koszt wodzika to 7 $, więc w 50 zł się zamkniesz;) wyszukaj na ebayu po numerze części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Kiedy zawiesza sie mozesz krecic korba i szpula sie wtedy kreci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Okazało się ze był popsuty slimak sam , jest na stale polaczony z trybem ale cos popuściło i koło zebate krecilo sie i nie napedzało ślimaka. Założyłem od abu 5000 Svangsta z lat 70 jest identyczny i wszystko ok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi