promeq Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Zostały tam jeszcze jakieś ryby słusznych rozmiarów, czy może wszystko na siatkę i teleskopy zostało wybite ? Jeszcze nie byłem w tym sezonie. A teleskopy trzeba gonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Panowie na Białej coś się zaczęło ruszać Wczoraj 6 kleni i pstrążek na muszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ja niestety jestem uziemiony, samochód niesprawny , gratuluję pierwszych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Panowie na Białej coś się zaczęło ruszać Wczoraj 6 kleni i pstrążek na muszke No to faktycznie ładnie połowione , muszka mokra?. Na jakim odcinku byłeś? Edytowane 7 Marca 2017 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wszystko na nimfe a byłem w Grybowie plany były żeby jechać na Rope ale wodę z zapory puszczali i nie było sensu łowić bo nawet byłby problem z brodzeniem. Szybka decyzja "jedziemy nad Białą (i może nawet lepiej że tak się stało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Przypomnienie zimy, aby poruszyć wątek. Może z wiosną więcej kolegów będzie zamieszczało zdjęcia i relacje z swoich wypraw nad Białą. Ja już mam samochodzik to w najbliższych dniach się ruszę, na razie jestem przeziębiony upload a gif 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promeq Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 W sobotę oprócz kleni natrafiłem na to, martwy coś go poturbowało, ale są. https://postimg.org/image/fr0de5mqt/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Jeżeli są raki, to znaczy, że woda w rzeka jest w miarę czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jeszcze nie za zielono, ale zimy już nie ma. Na razie kleniki średnio. Widoki jakieś takie ponure, zazieleni się będzie przyjemnie. image post 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promeq Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Tak żeby odświeżyć.Cieszy że i "na moim" odcinku rzeki B T są małe bo małe ale są . Niech rosną, jak je te pijawki nie zjedzą. . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 wybiera się ktoś może w niedzielę powedkowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wreszcie chwila wolnego, udany wypad nad Białę z @lysym. Rybki ładnie zagryzały, @lysy połapał 15 kleni takich do 30cm ma swojego smużaka /larwa jętki/ i pstrąga na swojego wobka. Ja tylko trzy ale jeden taki 40+. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Woda lekko podniesiona w miarę czysta, rybki nawet chętne do współpracy. image postcertificity.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Woda jak kryształ, czyściutka, klenie dość niechętne odpoczywają po Świętach. Szukałem ich nawet w takich gałązkach. image uploadcertificity.com 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Dzisiaj pogoda w kratkę, rano słonko po południu jak na zamieszczonym obrazku, pada, pada. Ryby bardzo niechętne ani jedna się nie pokazała, natomiast woda zadziwiająco czysta, chociaż lekko podniesiona. how to capture screencertificity.comimagencertificity.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Dzisiaj woda bardzo fajna, leciutko trącona podwyższona. Kleniki bardzo agresywne, na smużaki i małe woblerki biły bez opamiętania jak zaczęło padać stały się niemrawe. uploadimagecertificity.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Woda zaczyna opadać. image hosting over 10mbcertificity.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Biała Tarnowska z moich stron 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseo Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Super miejscówka z tymi zwalonymi drzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Fajne miejscówki to chyba okolice Gromnkia Edytowane 17 Maja 2017 przez donkicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Wydaje mnie się, że to odcinek między Świebodzinem a Woźniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Tomek ma rację to odcinek i okolice Gromnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Franiu daj namiary i w sobotę mogę tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Czy na zdjęciu 4 i 5 po prawej stronie rzeki przypadkiem nie widać trakcji linii kolejowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Ta kładka Izraelem przednią jest mi bardzo dobrze znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi