ag53 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Widzę, że znasz rz.Białę. Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Fotki z dzisiejszego wypadu w okolice Gromnika 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Zapomniane miejscówki, zarośnięte a kiedyś były bardzo popularne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Andrzeju łowiłeś czy tylko spacerowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Woda była podwyższona ale można było by się pobawić. Niestety dochodzę po silnym przeziębieniu i tylko na chwilę wyskoczyłem nad rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Ja mam zamiar w tym roku wrócić do kilku miejsc na wysokości most kolejowy---> most na ul. Krakowskiej, brzegiem od strony miasta. Nie byłem tam już hooohooo czasu. W weekend mały rekonesans. Może wrzucę jakieś fotki. I taka foteczka na koniec z przed dobrych kilku lat. Wie ktoś gdzie to było? Edytowane 15 Listopada 2017 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 a nie jest to czasem pierwszy zakręt powyżej mostu drogowego w Mościcach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Nie, to miejsce wygląda już całkiem inaczej, to zdjęcie ma ok 7 lat. Było zrobione ok 500 metrów poniżej mostu kolejowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Miejscówka przy ujściu Wątoku do Białej, jak widać cała zarośnięta dojście bardzo utrudnione a szkoda kiedyś było tu sporo ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 O kurde, nie byłem tak z 10 lat. Na wiosnę obiecałem sobie odnowić stare ścieźki nad rzeką i cały sezon poświęcić dla jazia i klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ja dziś 4 godziny między Pleśną a Łowczówkiem na zero no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 A jaka była woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Woda trochę mętna i podniesiona. Liczę że za tydzień będzie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Woda trochę mętna i podniesiona. Liczę że za tydzień będzie lepiejWpadnij na ,,miejski,, odcinek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jesienne widoczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Poziom wody lux. Jak z rybkami? Łowiłeś coś Andrzeju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Dzisiaj byłem tak jakby do połowy rekreacyjnie do połowy z obowiązku. Zarybianie Białej jaziem. :) :)Kolego z Klubu Przyjaciele Białej Tarnowskiej też był. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zarybienie jaziem bardzo mnie cieszy, rewelacyjna spinningowa rybka. Ja nie mogłem być obecny z powodów służbowych. Wiesz jaka ilość trafiła do rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Byliśmy w trzech miejscach, Pleśna - stopień wodny, Rzuchowa, Tarnów - obwodnica. Rybek było dość sporo wszystkie w dobrej kondycji, ok 60kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Super. Oby jazie nam ładnie rosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Super,że ktoś ma czas i chęci przy pracach związanych z zwiększeniem liczby danych gatunków w rzekach !Nie tylko narzekanie "nima ryb nic tylko nima ryb" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Witam Micz. Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą z Klubem na rzecz Białej to zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Znane okolice. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Pleśna koło Boiska sportowego na tamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Tak zgadza się jest to dość znana miejscówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi