Elton Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Bobry to nawet w nadmiarze nie sprawiają większych kłopotów, natomiast problemem są dziki. Wszędzie zaorane hektary nad wodą, są miejsca, gdzie strach rano przejść, żeby nie natknąć się na lochę z młodymi czy inną "brygadę". To już nie jest zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jeżeli ludzie niszczą naturalne siedliska zwierząt /regulacja rzek, wycinka lasów/ to one szukają sobie innych dogodnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Bobry są, były od wieków i będą, to one są w naturalnym środowisku a nie odwrotnie Dzięki nim powstają nowe fajne miejscówki, jedyne co z mojej strony jest niebezpieczne to te chol...... jamy Nie wiem w jakich latach zaczynałeś łowić nad Biała ,piszę tu o odcinku miejskim (od mostu na Krakowskiej do mostu kolejowego). Kiedy ja tam zaczynałem łowić bobrów się tam nie spotykało. Były drzewa,wiklina nad samą wodą i były duże ryby.Odkąd pojawiły się bobry jakoś to wszystko znikło ,zostało tylko rybie przedszkole.Duże ryby są jeszcze tam gdzie wiklina nad samą wodą. Pewnie to niema związku z bobrami tylko z zanieczyszczeniem środowiska,kłusownictwem i tym podobnymi innymi ostatnio tak modnymi pierdułami . Jeszcze kilka lat a nad Biała będzie tak łyso jak na mojej głowie . ps . dzika nad Białą w życiu nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 A tę jamę to bobry z dzikami wyryły. Dziki są nad Białą, na brzegu za Azotami napotkałem ich ślady i zrytą ziemię, gdzieś miałem nawet zdjęcie, jak znajdę to wstawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Znane miejsca. Dawno nie odwiedzane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Gdzie to jest? Coś tu chyba się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Poniżej mostu kolejowego? Nie byłem dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Bardzo duże zmiany, oba brzegi w okolicach mostu uregulowane i umocnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ryby nie mają nic przeciwko nowemu wyglądowi miejsca Info z ubiegłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ryby nie mają nic przeciwko nowemu wyglądowi miejsca Info z ubiegłego tygodnia Ciiiiii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ciiiiii .Spokojnie, nikt za płotkami na przepływankę tam nie jeździ poza mną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 W zimowej scenerii. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Świnkowe bara bara 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dzisiejszy wypad nad Białę, rzeka poniżej mostu kolejowego bardzo zmieniona, wypłyciła się, częściowa zmiana koryta. Jeden nie duży pstrąg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Woda bardzo czysta, widziane klenie ale takie ok 60, ale tylko widziane 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Tak tak ja też byłem w wtorek i te większe tylko widziałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Przy słonecznej pogodzie, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Strumyczek jeden z dopływów Białej?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Takie sobie widoczki, Biała a gdzie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Gromnik? tam w okolicach oczyszczalni? Edytowane 13 Maja 2018 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Zgadza się, poniżej są ciekawe miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Andrzeju ciekawe a zarazem trudno dostępne, zwłaszcza gdy wszystko się zazieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 I w ten sposób rzeka broni się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Jeden ze strumieni, wpadających do Białej W nich dorasta nowe pokolenie rybek, gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi