ag53 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Chodzi mi tylko o zdjęcia nr 3 i 5, pozostałe łącznie z kładką są w okolicy Gromnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 To Andrzeju jest most w Gromniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Nie zaprzeczam, że są to okolice Gromnika, jeszcze tam nie byłem. Ale za cholerę nie mogę znaleźć na Googlach tego miejsca, jest ono robione z mostu lub kładki bo widać poręcze. Na pewno mam stare mapy.pglach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Tak,to zdjecie jest zrobione z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Woda opadła, ale jeszcze nie za czysta. Tara sobie miejscówka. image hosting 5mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Pogada odpowiednia, woda jak przeważnie na Biale nie za bardzo, kleniki niemrawe. image upload no compression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Pogada odpowiednia, woda jak przeważnie na Biale nie za bardzo, kleniki niemrawe. Rano były całkiem ruchliwe , nie tylko klenie zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Niestety ja mogłem się wyrwać dopiero po 14. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Panowie wiecie może jaka woda na Białej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Woda spoko po południu była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Woda czysta, niski stan. Kleniki dzisiaj nawet aktywne. Trafił się jeden przełów, bolek na obrotówkę taki mały 40, wnuczka by powiedziała, że to rybka dzidziuś. Tak mówiła jak łapałem uklejki. No i jeden spad ale taki konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Biała, test obrotówek no i trafił się następny bolek. Obrotówka srebrna, skrzydełko źle pracowało, przy drugim rzucie bolek taki na 68. Woda czysta, kleniki dość skubały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 No i Biała się skończyła, zaczyna się Dunajec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dziś znalazłem coś takiego , przy wyższym stanie wody nie do zauważenia, i nieszczęście gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Praszki zrobiły sobie na skarpie gniazdka, takie otwory. Pełno ich tam fruwało, takie podobne do jaskółek, ale nie wiem czy jaskółki robią takie gniazda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Praszki zrobiły sobie na skarpie gniazdka, takie otwory. Pełno ich tam fruwało, takie podobne do jaskółek, ale nie wiem czy jaskółki robią takie gniazda. Robią , robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Na tym odcinku Biała zmieniła troszkę koryto. Zdjęcie z kilku wcześniejszych dni, siedzę w domu już 3 dzień /nadwyrężyłem kręgosłup i jestem na znieczuleniu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Biała w zieleni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Okolice Gromnika teren Spiningowego Pucharu Białej - Azoty Tarnów. Warunki ekstremalne, trawa, pokrzywy wysokości człowieka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 I wreszcie z powrotem nad Białą, po wypadzie na Śląsk. Wisła na Śląsku jakaś taka brudnawa, niska i w sumie bezrybna, tylko parę okoni. Natomiast jeziorko prawie w środku miasta dało parę ładnych sandaczy /wg. miejscowych podobno nie ma tam ryb./ Woda lekko trącona, klenie aktywne, parę połamanych gałęzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Mały wypad w dziewicze miejsca nad Białą. Woda "kawa" podniesiona, szybko to ona się nie oczyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Nie było mnie dłuższy czas nad Białą, a tu takie zmiany. Brzeg wyrównany, nadsypany i istny plac budowy, miejscówkę diabli wzięli. Woda dzisiaj w miarę czysta jak na Białę, lekko podniesiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Pogoda odpowiednia, woda czysta, miejscówka okolice Gromnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Taka sobie miejscówka, z czasu zawodów Klubu Przyjaciół Białej Tarnowskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Andrzeju czy to nie jest most drogowy w Gromniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi