maciek4417 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam, chciałbym Wam przedstawić moje pierwsze jerki:) Wykonane z drewna bukowego, 12cm około 80g 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witaj. Wyglądają fajnie. Coś je gryzło już? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Były nad wodą w grudniu, tylko w samym białym podkładzie do testów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliweX Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 no to opowiedz coś o pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Praca podobna do slidera, przy podszarpywaniu odjeżdża na boki, przy jednostajnym zwijaniu ruch wężowy że tak to nazwe Po zatrzymaniu wolno tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witaj we własnym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nowy modelik Waga 50 g. długość 15cm, pływający Niedawno zacząłem przygodę z tworzeniem własnych jerków, więc proszę o wyrozumiałość 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nowe zabawki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ładne proszę o cennik na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Pływające Przegubowy tonący, dodany będzie twister przy ogonku "pstrąg'' wyszedł powierzchniowy Edytowane 28 Marca 2017 przez maciek4417 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Bardzo fajne jerki i widać postęp miedzy pierwszą fotką a ostatnią. Ciekawe to niebiesko białe malowanie, niby takie proste a ma coś w sobie! Może pomyśl o dodaniu większych oczu w następnych partiach. Wygląd bedzie napewno na +. Głowę też pomaluj większą, wiem, że tak jak jak jest proporcjonalnie jak u ryb, ale na przynętach większa głowa wygląda dużo lepiej. Także duża głowa, duże oko i będzie zajebiście PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No dzięki za opinie, szczególnie że jest ona od mojego idola jerkbaitowego hehe :-) cały czas się uczę i kombinuję.Świetna zabawa a o to tu chyba chodzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Okoń 12cm, 47g drewno olchowe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Moja wersja popularnej ostatnio kaczki :-) Linki do filmików z pracąhttps://youtu.be/FnrnKx0wTnYhttps://youtu.be/NFEAOB5jEe4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ważny link http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Majówka. Wszyscy na nią czekaliśmy z niecierpliwością. Zwłaszcza ja. Rozpocząłem właśnie testy swoich pierwszych przynęt Pogoda jaka jest, każdy widzi. Maj przypominajacy październik nie zachęca do przebywania nad wodą, ale pasja to pasja Pierwsza rybka na swój jerk Edytowane 3 Maja 2017 przez maciek4417 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Praca kaczki za oczko na brzuchu, bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Nowe cudaki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spini Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witaj,na moje oko niesamowity progres,ostatnie klocki przyciągają oko:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Faktycznie, patrząc na pierwsze wypociny to troche się śmiać chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Nowe gadżety na majowe szczupaki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Świetne! kolorki też bardzo ciekawe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek4417 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 14,5 cm, 60 g, wolnotonący Maj coraz bliżej... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Zajebioza ten ostatni design Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Progresu można pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi