havy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam.Kolega prosił mnie o wystawienie kijka anos first glass,G11+,10-21gr,9,stealhead ale myślę czy nie warto by zostawic go sobie.Znacie ten patyk,proszę o opinie.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Po?źycz od kolegi na tydzień i sam wyrobisz sobie zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Anos to znaczy Pacific Bay czy cos innego w tym przypadku? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ... zapewne G.Loomis G1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Z GL2 to cos bym znalazl ale 1 nie kojarze wcale... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ..w opisach anosa byś znalazł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam, Anos wielokrotnie oznaczal tylko material z jakiego jest zrobiony blank. Moze byc Loomis, moze byc St Croix badz cos innego. Trzeba wziac w rece i sprobowac Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja o swoich dowiedziałem się, ?źe to blanki Harrisona po pytaniu jakie zadałęm Panu Ossowskiemu. Kontakt znalazłem na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzięki za spory odzew.Gdybym znał się na kijach pewnie najlepiej byłoby sprawdzic nad wodą,ale ostatnie 20lat spiningowałem wklejkami i cię?źko mi ocenic klasyczny spiner,więc podobnie jak przy wyborze kijka sandaczowego opieram się na ocenie bardziej oblatanych ze sprzętem.W opisie kija G11+ mo?źe byc te?ź G2+ bo jest G i rzymska dw?łjka.@krzychu poszukam na allegro kontaktu z p.Ossowskim,ale jak bys pamiętał jego login... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie wiem czy tak publicznie mo?źna udostępniać dane, więc wysłałem prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi