ORKA Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 W sobotę podobno 5 a w niedziele 16. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No to bomba. Wyniki, że strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No dość słabo było. 16 ryb na 170 zawodników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Na fatalne wyniki na zawodach wpływ zapewne miała zarówno pogoda, raczej nie pstrągowa – mocne i ostre słonce. Ale to nie główny powód coś dziej się na wodach Jurajskich i wogóle na wodach powiedzmy w tej części kraju. Od początku sezonu znikoma aktywność pstrągów, prawie na wszystkich naszych rzekach. Nie wiem czy prawdziwa zima, która u nas zagościła pierwszy raz od kilku lat ale jest wszystko bardzo opóźnione i ryby nie reagują. W zeszłym roku do kwitnienia byłem obłowiony na maxa a w tym roku nie tylko ja ale wszyscy wokół praktycznie nie mają wyników i nie mówię tylko o odcinku no kill tylko o wszystkich rzekach tego rejonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi