esox1972 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jak zrobisz mu dobre zdjęcia,które ukażą tą opalizację to będą już,może dla Ciebie to pestka,ale uwierz mi to wyższa szkoła jazdy i parę złotych kosztuje taka jedna fotka.Więc myślę ,że chłopak zbiera kasę na dobre zdjęcia,bo to nie kosztuje 10zł tylko grubo ponad stówkę pewno bliżej dwóch,próbuję mu z tym pomóc i część kosztów zebrać na siebie,bo mam coś przy tym swojego do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Tak jak esox pisze. Mam Poroninie fiszki z odcieniami kolorów jakie zrobiłem i już od dwóch miesięcy szukam fotografa co by za normalną kasę zrobił takie foto na którym byłoby wszystko widać. Opalizację i skrzenie nie jest łatwo ująć. Ale może już wkrótce ogarniemy temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dla przykładu.Oko malowane farbami od Rudi'ego. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Seria "O" już jest dostępnahttp://jerkbait.pl/topic/90644-farby-opalizacje-per%C5%82owe-do-aerografu/#entry2137288Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Czy te farbki również nadają sie do gum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Niestety nie Edytowane 3 Czerwca 2018 przez RUDI75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatomi1 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam, gdzie można kupić te farbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Na giełdzie twórców pojawiła się fajna paleta kolorków do aero mojej produkcji. Zapraszamhttp://jerkbait.pl/topic/101329-farby-wodne-do-aerografu-metaliczne-perłowe-przedświąteczna-promocja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 WitamTrochę to trwało , ale w końcu jest strona z moimi farbami. Na razie są dostępne dwie serie kolorów : PM i G, serie transparentne (T) , opalizacje (O) i limitowane (L) będą dostępne już wkrótce. Na stronie można również nabyć oczy 3D REAL, w najbliższym czasie będą dostępne wszystkie rozmiary. Na dniach pojawią się również woblery mojej produkcji Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moją ofertą na stronie : farbyrudi.com 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 A gdzie ta strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 A gdzie ta strona?Wpisz w wyszukiwarkę farbyrudi.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Na stronie - farbyrudi.com - są już dostępne farby z serii O, czyli opalizacje perłowe. Na zdjęciach jako tło zostały użyte kolory,(patrząc od dołu): biały, szary i czarny; na nie położono trzy warstwy opalizacji. Efekt zmienny w zależności pod jakim kątem patrzymy.Opalizacje można ze soba mieszać. Zapraszam do odwiedzenia strony farbyrudi.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi