Skocz do zawartości

FARBY DO AERO ZAPOWIEDŹ

RUDI75

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zrobisz mu dobre zdjęcia,które ukażą tą opalizację to będą już,może dla Ciebie to pestka,ale uwierz mi to wyższa szkoła jazdy i parę złotych kosztuje taka jedna fotka.Więc myślę ,że chłopak zbiera kasę  na dobre zdjęcia,bo to nie kosztuje 10zł  tylko grubo ponad stówkę pewno bliżej dwóch,próbuję mu z tym pomóc i część kosztów zebrać na siebie,bo mam coś przy tym swojego do ogarnięcia.

Tak jak esox pisze. Mam Poroninie fiszki z odcieniami kolorów jakie zrobiłem i już od dwóch miesięcy szukam fotografa co by za normalną kasę zrobił takie foto na którym byłoby wszystko widać. Opalizację i skrzenie nie jest łatwo ująć. Ale może już wkrótce ogarniemy temat

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Witam

Trochę to trwało , ale w końcu jest strona z moimi farbami. Na razie są dostępne dwie serie kolorów : PM i G, serie transparentne (T) , opalizacje (O) i limitowane (L) będą dostępne już wkrótce. Na stronie można również nabyć oczy 3D REAL, w najbliższym czasie będą dostępne wszystkie rozmiary. Na dniach pojawią się również woblery mojej produkcji

Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moją ofertą na stronie : farbyrudi.com

• Like 5

• 2 tygodnie później...
Na stronie - farbyrudi.com - są już dostępne farby z serii O, czyli opalizacje perłowe. Na zdjęciach jako tło zostały użyte kolory,(patrząc od dołu): biały, szary i czarny; na nie położono trzy warstwy opalizacji. Efekt zmienny w zależności pod jakim kątem patrzymy.
Opalizacje można ze soba mieszać.

Zapraszam do odwiedzenia strony farbyrudi.com
post-52028-0-02926300-1529254237_thumb.jpgpost-52028-0-08825800-1529254247_thumb.jpgpost-52028-0-67480600-1529254259_thumb.jpgpost-52028-0-22196600-1529254266_thumb.jpgpost-52028-0-83863500-1529254285_thumb.jpg

• Like 2