wolta Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 witam wszystkich którzy trudnią wyrobem woblerów - mam pytanie chodzi mi o farby w spreyu które nie wchodzą w reakcje z bezbarwnym hertzlakiem - za konkretne odpowiedzi z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 AutoK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 dzieki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Motip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Deco color. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Używam championa i nie mam problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak na puszce jest napisane, że to lakier akrylowy to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Motip jest to spray akrylowy nie ścina się przy lakierowaniu poliuretan-ami mają ogromną paletę barw coś sobie dobierzesz .Polecam farby od kolegi Rudi jest u nas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 dzięki wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto77 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Deco color miałem i faktycznie było ok z hartzlackiem , mowa oczywiście o lakierze bazowym .trafiłem jakiś do poloneza zieleń wpadająca w szarość metalic ,super na grzbiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 A czy moze mi ktos podpowiedziec jak namalowac ladny grzbiet sprayem tak aby byl ladny efekt przejscia w kolor reszty korpusu i jednoczesnie nie ubrudzic reszty korpusu ? Moze koncowki do graffiti ale nie jestem pewien czy beda pasowaly do motipów które chce kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Do motipów pasują bo miałem takie capy właśnie motipa ale najlepiej zapytać sprzedawcę w jakimś skateshopie .Choćby tu http://www.konfliktshop.pl/produkty/capy/ Wygodniej napylać grzbieciki kiedy woblerki są wbite brzusznym oczkiem w kartonik mamy łatwiejsze operowanie puchą i jest możliwość zachowania większej symetri napylenia po obu stronach grzbieciku . Edytowane 28 Stycznia 2017 przez wedkarzyk1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi