majatony Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 http://www.planeta.fm/Newsy/Ciekawostki/Polacy-zlowili-gigantycznego-suma-W-jego-wnetrzu-znalezli-swastyke-i-ludzkie-kosci myślicie że to prawda czy jakaś ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Raczej to jakiś fejk.Ta swastyka wygląda jak nowa i nie ma uszkodzeń zbytnio. Gdyby spoczywała tyle lat w takim miejscu to chyba nic z niej zostało. No i jeszcze co dziwniejsze, to ciekawe czewmu to wszystko znajdowało się nadal w zołądku i nie zostało wydalone? Raczej ktoś postanowił jakoś zaistnieć i zaplanował ta historie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Może Adolfa w mundurze połknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 mnie tu bardziej zastanawiają gabaryty tego suma 3.6m i 187 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Tego to jeszcze nie było ???????? farmazon moim zdaniem. Nie tyle watpie w rozmiary owych ryb gdyz w latach wojennych nie podlegaly zapewne tak ogromnej presji jak teraz ale to pożeranie ludzi to raczej watpliwa sprawa cos na styl "Złotego Pociągu" tudzież "Swoony z loch ness" ???????? Było kiedys w "Polowaniu na rzeczne potwory" o watku Sumów Europejskich które zjadaja ludzi ale naukowo stwierdzono, iz nie jest to mozliwe ???????? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Skoro ości innych ryb są trawione, to czemu kości nie??? Soki żołądkowe są w stanie "załatwić" wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) mnie tu bardziej zastanawiają gabaryty tego suma 3.6m i 187 kg To pewnie taki news w stylu czasopisma Fakt. Pewnie był jakiś tam złowiony sum, ale jego wymiary i zawartości wewnątrz to już tylko taki przerysowany i ubarwiony dodatek, co by wzbudzić w czytających dreszczyk emocji. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 http://jerkbait.pl/topic/12068-jerkbait-sie-smieje/page-611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Łykacie wszystko jak kormorany. Ileś lat temu słyszałem o informacji w gazecie fakt o sumie który wciągnął krowę i ją zjadł na wodopoju. Prawie jak krokodyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ciekawe kiedy pojawi się nowy rekord Polski Alfonsa w WW :-D :-D :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Koleś ze zdjęcia to Dino Ferrari tą rybkę w padzie złowił. Jest na Youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mnie tam sum zaatakował więcej niż raz. I to kanibal. Sukinkot miał ze 40cm, mieszkał w wannie i jak wsadzałem palec pod powierzchnię i poruszałem to podpływał i atakował. Pewnie jakiś potomek tego szwabożercy. Tak, tak....nasze hobby to sport ekstremalny, co wypad narażamy się na straszną śmierć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Wrona musi być z bardzo dobrej kwasóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi