Herman Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam.Mam taką małą propozycję, że może byłoby lepiej gdyby na Forum pojawiała się poza datą ostatniej wiadomośći również i godzina jej przysłania- ułatwiłoby to trochę przeglądanie najnowszych wątków i odpowiedzi na nie. To tyle. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Cześć,Taka funkcjonalność została wyłączona z pewnych względów. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 I chwala CI za to Remek. Przynajmnije nikt mi nie powie w pracy,że 5 minut temu obszernego posta zamiescilem, zamiast wyslac oferte do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Mifku@ czyśbyś chciał zasuberować (oczywiście całkowicie niechcący), że z pracy piszesz na forum ?????????Przeciesz to niemożliwe. W pracy trzeba pracować, a nie pisać posty. No chyba, że masz wyrozumiałego szefa, który sam sobie nie płaci tylko pobiera wypłatę 30 z kasy.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 wyplata w mojej firmie jest 10tego. szef oficjalnie pozwala na wszystko pod warunkiem ze sa efekty takiej pracy. ale oczywiscie z pracy nigdy nie pisze na forum bo ciezko pracuje niczym mroweczka to był tyko taki przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Nigdy nie wątpiłem Mifku, że jesteś kawał dobrego chłopa i pracujesz jak mróweczka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 no ja mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Herman
Witam.
Mam taką małą propozycję, że może byłoby lepiej gdyby na Forum pojawiała się poza datą ostatniej wiadomośći również i godzina jej przysłania- ułatwiłoby to trochę przeglądanie najnowszych wątków i odpowiedzi na nie. To tyle.
Pozdrowienia.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi