banita800 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam,właśnie jestem u tescia który zaserwował mi oglądanie tv trwam.Padło info ze gosciem dzisiaj o 21:30 bedzie minister środowiska więc jest okazja zadac aktualnemu ministrowi kilka niewygodnych pytan typu PZW czy zbyt licznego pogłowia kormoranów które to sieją spustoszenie w rzekach. Jak ktos chętny to 21:30 na antenia radia Maryja będzie min Szyszko.Tel do radia bedzie podany w czasie tej audycji ja bym zadzwonił ale za mało jeszcze wypiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Betonu jednym nawet mądrym pytaniem nie rozbijesz. Beton zawsze wie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi