damien79 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jaxon-varis-zet-spinning-g5-a3-p49-k19443.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Sprostuję zapytanie, czy do 30g ogarnie mansa 10cm na główce 15g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 możesz podlinkować gdzie są ?W ciemno bym nie brał, pomacaj to gdzieś w stacjonarnym sklepie Zresztą, odezwij się, pogadamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Sprostuję zapytanie, czy do 30g ogarnie mansa 10cm na główce 15g?Mam wersje 4-18, zapas jest duzy, sam łapalem nim 18 gram glowka plus guma 3 cale, i raczej nie bedzie inaczej w wersji 30 gram, teraz przymierzam sie do 1-8 gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam Jakie wrażenia po rocznym użytkowaniu kijków Varis? Komuś udało się złamać?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erymss Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam,użytkuję ten kijek (2,25, 10-30, 2 częsciowy) stosunkowo krótko, lecz na zbiorniku bardzo zarośniętym i pełnym zaczepów. Mimo wszystko oprócz popperów, rzucam obrotówki i jasne gumy, staram się je prowadzić pod powierzchnią 1m, 1,5m, ale oczywiście łapie dużo zaczepów - lilie i tak dalej. Staram się nie odczepiać kijem, ale zdarza się, że wygina się -poniekąd z mojej inicjatywy- bardzo mocno i nienaturalnie, a ja z ciekawością na to patrzę i dochodzę do wniosku, że to bardzo wytrzymały kij. Mogę polecić na szczupaka jak znalazł, i tak jak pisze producent - kijek na prawdziwy wędkarski tor przeszkód.Takie są moje odczucia.Wędka nie należy do najlżejszych 152 g, ale wiadomo - coś za coś.Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Może ma ktoś info gdzie można kupić wersję cw 4-18 g i 1-8 g .W sieci nie można trafić jedyny ratunek to sklepy stacjonarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi