mateusz83 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witamposzukuję kompletnej rolki do passiona 730 tzn. rolka , łożysko i podkładki...tak się zatarło że kaplica mam sentyment do tego kręciołka i pasowałoby go odratować ...macie jakieś namiary albo ewentualnie od jakiegoś innego czy dopasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Nie lepiej kupić nowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 nowy już zakupiony ale inny tak jak wspomniałem lubie ten kręcioł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ja też, bardzo udany model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Możesz próbować zmówić przez sklep wędkarski podając numer elementów, albo tu http://www.expertfloat.pl/kontkat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dziękipomyślałem że najpierw napiszę tutaj a dopiero później http://www.expertfloat.pl/kontkatjeszcze się wstrzymam może ktoś coś doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 siemka Jak w serwisie nie mają to napisz do P.G PODAM CI NAMIAR NA PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 siemka Jak w serwisie nie mają to napisz do P.G PODAM CI NAMIAR NA PWDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Expert to raczej nie sprzeda. Będą chcieli żebyś im młynek wysłał to wymienią. Napisz do @teamdragon to Ci dopasuje od Dagona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Póki co napisałem do http://www.expertfloat.plzaczekam na odp , jak nie to drążymy temat dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) " Nie prowadzimy sprzedaży części, prosimy dostarczyć kołowrotek do naszego serwisu a zajmiemy się naprawą" , jak zadzwonisz , usłyszysz to samo :-)A jeszcze będą sir dopytywać czy napewno młynek z ich dystrybucji :-) Edytowane 17 Stycznia 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 " Nie prowadzimy sprzedaży części, prosimy dostarczyć kołowrotek do naszego serwisu a zajmiemy się naprawą" , jak zadzwonisz , usłyszysz to samo :-)A jeszcze będą sir dopytywać czy napewno młynek z ich dystrybucji :-)dokładnie tak jak napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Też Miałem nie przyjemność z tym serwisem.Jeszcze wymagają wysyłki w oryginalnym pudełku z ich logiem na nalepce.Nawet jak ktoś jest zdecydowany na wysyłkę do serwisu, a nie ma pudełka to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi