kieroz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Nowa seria echosond Humminbirda zapowiada sie mega dobrze http://www.humminbird.com/Freshwater/Lifestyle/SOLIX_FW/ Edytowane 18 Stycznia 2017 przez lamiglas87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 I mega drogo jak na nasze warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Już poruszaliśmy ten temat w innym wątku, może moderator scali w jeden. Podawałem link do prezentacji nowych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Oj to sorki nie widziałem go a trochę powertowalem [emoji3]Ale maszynki zacne [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Aczkolwiek wydaje mi się ze ten zasługuje na odrębny wątek jak inne np HDS Carbon Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zacne zacne. Giganci szaleją na nowy sezon jeszczę muszą wypuścić jakiś przetwornik ala panoptix/3d i bym się przesiadł na konkurencję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Znów trzeba dutki szykować. Idę mierzyć pudło z Garminem czy 12 cali tam się zmieści. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Hehe wykończa nas tymi zabawkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JerryM Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ledwie ogarniesz jedną....a tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Znów trzeba dutki szykować. Idę mierzyć pudło z Garminem czy 12 cali tam się zmieści. Andrzej, co tam dwanaście, mierz od razu czy wejdzie 15-ka, bo będzie powtórka jak z Garminem[emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 I tragarza + akumulator 100 Ah. To ma być przenośne. O ile mogę sobie wyobrazić noszenie 12 cali to 15 już nie. W Garminie był przeskok z 5 cali HDS na 7 Garmin. Chwilę później z 7 na 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ale 12" to już telewizor u nas psr lata z hds 12". Kawał ekranu , tam już dobre aku trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Jeszcze nie. Mam lapka z ekranem 12 i ekranem lekko ponad 15 cali. Dwanaście ujdzie. 12 cali niecałe 3 A pobiera. Czyli aku 30 Ah powinien wystarczyć na dzień pływania.115 cali już 5 A. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Kurde , jakoś nie wyobrażam sobie targać echa 12 " a co dopiero 15" [emoji3]I skąd taki cover wziąć [emoji16] Edytowane 19 Stycznia 2017 przez lamiglas87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jeszcze trochę i wózki do wożenia echosond będą potrzebne, coś na wzór tych do silników zaburtowych. Amerykański wyścig kto więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Pamiętajcie jednak o tym, że generalnie na świecie to echo jest jednak montowane na łodzi na stałe. Wtedy kwestia zasilania i przenoszenia nie ma żadnego znaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 No tak , wydaje mi się ze tylko takie zastosowanie powinno być bo jak włożyć w cover aku 30 Ah [emoji3] i jeszcze monitor i taszczyć to ze sobą Jak dla mnie to od 9 " tylko i wyłącznie na lodz i ewentualnie wypinać sobie ekran Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Echa coraz większe ,dokładniejsze tylko ryby nie te ,dawniej bambus gieły ,teraz wklejki się stosuje a wkrótce aby branie zobaczyć trzeba będzie kiwok od podlodówki zakładać . Ja na echosondach dużej mocy się słabo znam ale na naszych brudnych wodach trzeba czułość zmniejszać i tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tak jak powiedzial kolega @Paprykarz , ekrany 12" i wieksze to juz raczej na stale. Tym bardziej , ze to nie jest cienkie jak tablet. Mam aku 28Ah na echo 7" i winde kotwiczna, wystarcza na 2 wypady po 6-7h. z tym ze z tego aku jeszcze dymam detke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 No tak , wydaje mi się ze tylko takie zastosowanie powinno być bo jak włożyć w cover aku 30 Ah [emoji3] i jeszcze monitor i taszczyć to ze sobąJak dla mnie to od 9 " tylko i wyłącznie na lodz i ewentualnie wypinać sobie ekran Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkEcha 9 cali cali można spokojnie traktować jako przenośne . Praktyka moja i wielu moich znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 @godski Przymierzasz się do tego hm solix 12" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jeszcze nie wiem. Kusi... . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Kusi a jak cena u nas , są juz podane ? Wyciągaj zaskurniaki i zdawaj relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ja latam z 9 i jest bardzo mobilna .Mam 2 przetworniki 1 na stałe no łodzi kabel zasilający z kokpitu i kulka rama do której przykręcam ramkę do echa,2 ramka na stałe do skrzyneczki z 2 aku o poj 9 na łódkę laminat pora jesienna przetwornik na patyku i 3 skrzyneczka 2x9 12v na kajak plus przetwornik na patyku przenośny z Łodzi laminat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 A tak wygląda ten telewizor w rozmiarze XXL : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jasna dupa ale TV tylko trochę czasu się włącza ciekawe ile prądu żre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kieroz
Nowa seria echosond Humminbirda zapowiada sie mega dobrze
http://www.humminbird.com/Freshwater/Lifestyle/SOLIX_FW/
Edytowane przez lamiglas87Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
59
25
24
20
Popularne dni
8 Sie
15
18 Sty
13
26 Cze
12
29 Cze
12
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 59 odpowiedzi
siarq 25 odpowiedzi
Bobby0404 24 odpowiedzi
Pietruk 20 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2019
15 odpowiedzi
18 Sty 2017
13 odpowiedzi
26 Cze 2020
12 odpowiedzi
29 Cze 2021
12 odpowiedzi
Popularne posty
wuran
dorzucam garść zrzutów ekranu z Solixa G2, wykonane w zeszłym tygodniu w Skandynawii woda zimna 8-13 stopni, komentarze moje tak jak to mi się wydaje, czasami mogę się mylić co do interpretacji 2D
wedkarski365.pl
dotarł do mnie kabel Y i podłączyłem dziś dziobówkę i Mega360 na raz do echa poniżej screeny, niestety to był płytki zbiornik i nie udało się potestować na głębszej wodzie i niektóre zrzuty robione po
-PYTOON-
Super sprzęt ale na własnej skórze przekonałem się, że lepsze obrazowanie lepiej pokazuje pustkę jaka jest w naszych wodach.
Opublikowane grafiki
337 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi