awid Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Mam pytanko co sądzicie o tym kołowrotku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Posiadam - dla mnie klasa. Bardzo mocna konstrukcja, podpieta pod Elitkę 7` 5/8 oz ciagnąła 3calowe gumisie + 30gr gł?łwki w nurcie bez zajęknięcia ( choc to młynek przeznaczony do l?źejszych przynęt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam.ja r?łwnie?ź posiadam ten model tyle ?źe w wielkości 4000 i muszę potwierdzić słowa kolegi...klasa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 J mam bez -F- goły model 2500 ale jest to maszyna naprawde mocna,i godna polecenia,takie zycie wędkarza ze przerabiasz wiele młynk?łw i w koncu dochodzisz do wniosku ze nic tylko stella <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi