P487 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam, Czy planuje ktoś mo?źe wyjazd w te wakacje (interesuje mnie konkretnie sierpień, wrzesień) do Szwecji na własną rękę?Wiem ?źe będzie taniej ni?ź z wyprawą komercyjną i zamiast tygodnia mamy 2.Mo?źe są tacy kt?łrzy je?źd?źą systematycznie więc prosiłbym o rady. A mo?źe potrzeba jednej osoby do kompletu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opcja szukaj jest og?łlnodostępna . Wystarczy chcieć. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16192&am p;am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
P487
Witam,
Czy planuje ktoś mo?źe wyjazd w te wakacje (interesuje mnie konkretnie sierpień, wrzesień) do Szwecji na własną rękę?
Wiem ?źe będzie taniej ni?ź z wyprawą komercyjną i zamiast tygodnia mamy 2.
Mo?źe są tacy kt?łrzy je?źd?źą systematycznie więc prosiłbym o rady. A mo?źe potrzeba jednej osoby do kompletu.
pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi