wielinskik Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam serdecznie, Temat może nie do końca związany z głównym nurtem forumowym, ale nie raz czytałem o specach z wielu dziedzin tu na forum, więc może i teraz ktoś się znajdzie. Rozglądam się za nowymi podpórkami pod sumową stacjonarkę. To co można zakupić u nas w kraju woła o pomstę, i cenowo i jakościowo. Czy ktoś z Was Koledzy potrafiłby stworzyć coś podobnego lub zna złotą rączkę, kogoś kto podjąłby się zrobienia podpórek w tym stylu? Oczywiście nie za piwo lub na przykład coś takiego (bez świdra na dole, a z kątownikiem): Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. Z pozdrowieniami, KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Z Piły to co najmniej dwóch rzemieślników da radę zrobić, z kwasu,alu ,mosiądzu czy innego metalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć mogę Ci dać namiary, podpórki są robione w trochę innym stylu ale są bardzo mobilne i z kwasa, do tego cena bardzo przyjemna. Sam używam od 4 lat, były kilka razy na Padzie i na Wiślanym piachu też świetnie się sprawdzają. Nigdy mi się nie położyły, a kilka fajnych ryb wyjechało z wody Tu się kolega ogłaszał, nie wiem czy ma na stanie ale jak coś to pewnie zrobi na zamówienie. http://sumowapasja.pl/forum/viewthread.php?thread_id=930 Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Lucas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielinskik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dziękuję Koledzy za pomoc. Z Piły to co najmniej dwóch rzemieślników da radę zrobić, z kwasu,alu ,mosiądzu czy innego metalu. Podesłałem priv Cześć mogę Ci dać namiary, podpórki są robione w trochę innym stylu ale są bardzo mobilne i z kwasa, do tego cena bardzo przyjemna. Sam używam od 4 lat, były kilka razy na Padzie i na Wiślanym piachu też świetnie się sprawdzają. Nigdy mi się nie położyły, a kilka fajnych ryb wyjechało z wody Tu się kolega ogłaszał, nie wiem czy ma na stanie ale jak coś to pewnie zrobi na zamówienie. http://sumowapasja.pl/forum/viewthread.php?thread_id=930 Dziękuję za link, niestety po wejściu wrzuca mnie na główną stronę w/w forum. Mógłbyś podać tytuł tematu lub cokolwiek, bym znalazł to np. przez google? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dziękuję Koledzy za pomoc. musisz być zalogowanym użytkownikiem żeby zobaczyć link.... Podesłałem priv Dziękuję za link, niestety po wejściu wrzuca mnie na główną stronę w/w forum. Mógłbyś podać tytuł tematu lub cokolwiek, bym znalazł to np. przez google? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielinskik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) musisz być zalogowanym użytkownikiem żeby zobaczyć link.... Podesłałem priv Dziękuję za info. Tak też myślałem, że chodzi o logowanie. Pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2017 przez wielinskik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie wszystkie tematy widać bez logowania. Tu masz zdjęcia, na jednym są złożone dwie do kupy a na drugim porozkładane. Jak będziesz konkretnie zainteresowany to wyślę Ci numer i dogadasz szczegóły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowixus Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Konkretne podpórki... Też szukam czegoś takiego. Czy orientujesz się może jaka cena za sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi