hoin Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Ale piękny okrąglak. Nie przesadzaj. Zielony sporo schudł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Witam,przed tarłowy gniewny srebrny ,jak na srebrniaka przystało przyłożył w sunray shadow na tubie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No, w końcu lepszy. Niby ciepło ale jakieś takie niemrawe są, i trochę się nałaziłem. A, no i wczoraj spiąłem tego byka...ku*wa rzesz . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) No, w końcu lepszy. Niby ciepło ale jakieś takie niemrawe są, i trochę się nałaziłem. A, no i wczoraj spiąłem tego byka...ku*wa rzesz .Mucha czy mikro?Woda jeszcze jest brrrrr... dlatego takie nieśmiałe.Pozdrawiam nick Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Microjig. Możliwe ze miałem za grubą linkę, bo 0.16mm, ale przy większych w karczach to wolę nie ryzykować , plus zimna woda, no i szału nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja wiem czy ospałe . Dziś u nas omijały typowo karasiowe przynęty, gustowały natomiast w 5cm ripperkach. Trafił się jeszcze przyłów. Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez skalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wszyscy pojechali na szczupaki albo inne poważne wyprawy związane z majówką. Natomiast my pojechaliśmy na karasie i było fajnie.Wędka Traper w klasie 3 linka WF3, dwunastostopowy przypon zakończony żyłką 012.Muszki na hakach 16 imitujące ochotki.Pozdrawiam 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Piękne karasie. Gratulacje Nimfki robisz na wolframowej główce? Edytowane 1 Maja 2017 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Na wolframowej przy czym najwyżej 2mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam, karasek na małą tubę,prowadzoną leniwie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witam.Pozazdrościłem Zielonemu ... planowo złowiony japoniec 24 cm, drugi się spiął.Był też inny białoryb - reszta opisu na muchowym wątku:http://jerkbait.pl/topic/91962-łowienie-na-buzzery/?p=2161564Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dawno nie łowiłem muszką karasi więc postanowiłem spróbować. Tym razem letnie karasie zawisły blisko powierzchni i były trudne do złowienia. Mini mokre muszki okazały się lekarstwem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastuś z Bratko Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Przyłów podczas chodzenia za karpiem. Wziął na zajączka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Jest lato wakacje są i karasie, wczoraj kilka sztuk udało się przechytrzyć . Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Oto moja mala lokomotywa na micro-jiga'a miedzy wzdregami. Ten jest z zeszlego tygodnia, wczoraj niestety przegralem walke[emoji17] SprzetowoKonger elvis Stradic ci4+ 2500Nanofil 0.04mmMicro-jig kolor czarny z zoltym ogonkiem Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Dzisiaj slabo ... Taki maly 38cm, zakosztowal w malej cykadzie od jednego kolegi z forum. Okonie nie chcialy wspopracowac a mlodziezy kuc nie warto wiec chociaz one daja troche sadysfakcji z walki... Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Mam chwilowe zaległości z ożywianiem wątku karasie. Zatem nadrabiam zaległości.Rybka z sierpnia złowiona muchówką 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wrześniowego karasia także złowiłem. Czarna muszka z mini bordową kuleczką była przysmakiem karasia 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Wypady z dzieckiem i muchówkami na ryby mają swój szczególny klimat. Czasem nawet uda się złowić ryby 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Pogoda się załamała. Zimno, deszcz ale też wolne popołudnie.Szybciutko pojechałem nad wodę spróbować złowić karasie sztuczną muszką w październiku.Udało się dosyć szybko skusić żerującego na ochotkach pod powierzchnią karasia.i jeszcze skuteczne muszki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilekS Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Do Zielonego. Czy możesz opisać konstrukcję przyponu czy jest z mono czy fluorocarbonu, z ilu odcinków jakiej długości wiążesz ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi